Rocío Flors, acusada d'utilitzar el seu germà David per atacar Rocío Carrasco

Hores després d'emetre's l'episodi 10 del documental, la filla d'Antonio David fa tota una declaració d'intencions

El nou episodi del documental de Rocío Carrasco va tenir com a protagonista a David Flores. Per fi es coneixia la raó de per la qual la seva mare va decidir 'renunciar' al seu fill i després de conèixer-se la versió de Rociíto, Rocío Flores decidia pronunciar-se com només ella sap: a través de les xarxes socials, amb una foto demolidora i un dard a la seva pròpia mare.

La filla d'Antonio David sempre s'ha vanagloriat de protegir el seu germà, però ara sabem el poder de manipulació que la mateixa Rocío Flores ha exercit en el petit. Una manipulació que continua, a jutjar pels seus moviments. Es nega a parlar del testimoni de la seva mare públicament, però una altra cosa ben diferent és el que mostra als seus seguidors.

Usa el seu germà per fer mal a la seva mare

La influencer tornava a Màlaga després d'acabar els seus compromisos professionals a Madrid. Rocío viu a cavall entre les dues capitals i no és estrany que trobi a faltar els seus quan està treballant. Per aquest motiu, quan acaba la seva feina, agafa un AVE per tornar a casa i reunir-se amb amics i familiars. En aquesta ocasió, la reunió a la qual va assistir va tenir un convidat molt especial: el seu germà David.

Poques hores després d'emetre l'episodi número 10, la jove va decidir publicar una fotografia acompanyada per aquelles persones a les que considera la seva veritable i única família i dels que s'està rebent suport des que es va estrenar el documental. Asseguda en una taula d'un restaurant, veiem Rocío Flores amb els seus amics i el seu germà David costat de la paraula «Ohana», un terme hawaià per referir-se a la família.

Rocío Flors, David Flors i uns amics en una captura d'Stories d'Instagram
Rocío Flores provoca la seva mare amb una nova foto amb el seu germà | Instagram de Rocío Flores (@rotrece)

Una foto que no cridaria l'atenció si no fos perquè hores abans, precisament, el seu germà era el protagonista de la sèrie. Hi ha qui pensa que l'exconcursant de 'Supervivientes 2020' utilitza el seu germà per llançar-li un dard a la seva mare, fent-li veure amb qui està David i qui és la seva única família.

Les xarxes socials, el camp de batalla de Rocío Flores

La filla d'Antonio David està demostrant com n'ha après del seu pare. No només no ha sentit empatia pel dolor de la seva mare, sinó que segueix mostrant-se indiferent i, fins i tot, amenaçant. Lluny queda la nena de 15 anys, ara ja és una dona que podria, almenys, replantejar-se certes coses. No obstant això, opta per fer tota una declaració d'intencions en les xarxes socials posicionant-se al costat del seu pare.

Si en el seu dia va compartir una fotografia donant-li la mà a la seva àvia materna després que Rocío Carrasco l'esmentés al documental, ara fa servir el seu germà hores després de saber-se la seva història. La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' sap què es fa i coneix a la perfecció la repercussió mediàtica de cadascun dels seus passos i publicacions.

Nombroses han estat les publicacions on veiem els dos germans compartint moments acompanyats de missatges amb una clara intenció. Si no fos per la seva germana, David Flores continuaria en l'anonimat vivint una vida tranquil·la i lluny del món mediàtic. Però Rocío, que sempre s'ha desviscut per David, no pot evitar compartir aquest vincle amb els seus més de 700.00 seguidors.

Té clar que no hi haurà reconciliació amb la seva mare, ja que no deixarà de costat Antonio David i seguirà defensant amb ungles i dents Olga Moreno, la dona d'aquest, en el seu pas per Hondures. Malgrat conèixer la història, per a la jove, Olga Moreno segueix sent com la seva segona mare i lluitarà contra tots aquells que la critiquin.


Comentaris

envia el comentari