«Hi ha una ordre a Telecinco per mimar a Rocío Flores»

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco pot vetar a qui vulgui de Mediaset i se li permet no parlar sobre el documental de la seva mare

La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està posant en el punt de mira a la seva filla, Rocío Flores. Tanmateix, Rocío Carrasco ha explicat els motius pels quals no manté cap mena de relació amb la seva filla. Sorprenentment, Rocío Flores va donar-li una pallissa quan era adolescent i, fins i tot, després va decidir denunciar a la seva mare per maltractament.


Amb tot això, ara hi ha més gent que defensa Rocío Carrasco i carrega contra Rocío Flores. No obstant això, malgrat tot, la filla d'Antonio David ha estat fitxada per Telecinco, on se li està donant un tracte especial.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores, l''estrella' de Telecinco

Durant molts anys, Antonio David ha manifestat en diverses entrevistes que la seva filla mai ha volgut treballar a la televisió. Però, en el moment en què es va començar a emetre la docusèrie de Carrasco, Antonio David va ser acomiadat de Telecinco i la seva filla va decidir emprendre la seva carrera professional en la televisió. Així doncs, va fitxar com a col·laboradora per 'El programa de Ana Rosa' i també per 'Supervivientes'.

En el moment que Rocío Flores va començar a treballar per a Telecinco, es va convertir en la 'nena malcriada' perquè se li estan permetent una sèrie de 'llicències' que no se li concedeixen a cap altre col·laborador. En concret, quan va aterrar a la cadena se li va donar l'opció de vetar. Fins al moment, ha vetat a dues col·laboradores, Paloma García Pelayo i Belén Rodríguez, que ara no poden coincidir amb ella en un plató i, per tant, han vist reduïda la seva feina.

Tanmateix, també ha vetat a Jorge Javier Vázquez i ha decidit no aparèixer en les gales que presenta de 'Supervivientes'. D'aquesta manera, la filla d'Antonio David està evitant fer front a tres de les persones que carreguen contra ella. Sí, a tres professionals de la cadena que, amb proves i documents, han deixat en evidència a Antonio David i han defensat a Rocío Carrasco.

Ara bé, Rocío Flores es nega a parlar del documental de la seva mare, però quan li interessa no dubta en utilitzar les càmeres per enviar-li missatges 'victimistes' o, fins i tot, carregar contra ella.

Ordre per cuidar-la

Els espectadors de Telecinco són conscients que Rocío Flores compta amb avantatge perquè, tot i la pallissa que va donar-li a la seva mare, està sent protegida. En concret, hi ha col·laboradors de Telecinco que la defensen en tot moment, com Ana Rosa Quintana, Cristina Tárrega, Alessandro Lecquio...

Precisament, hi ha gent que creu que Telecinco ha donat una ordre per cuidar Rocío Flores. El mitjà de comunicació 'Periodista Digital' ha revelat que «sembla que a Mediaset hi ha una ordre per consentir Rocío Flores malgrat la seva actitud xulesca i desagradable».

És més, ha afegit: «Rocío Flores és víctima de la relació dels seus pares, però ja és adulta i ha triat el bàndol. A més, és ella la que vol sortir a la televisió, no hi ha motius per tenir aquest tracte especial».

És evident que mediàticament interessa tenir-la en televisió perquè és un personatge molt potent i genera audiència. D'altra banda, es rumoreja que està negociant una entrevista per contestar a les proves i arguments de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari