Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paloma García Pelayo al programa de televisió 'Aquellos maravillosos años' a Madrid el dimecres 23 d'octubre de 2019

Paloma García Pelayo revela el que sap: «Era l'única persona»

Paloma García Pelayo va tornar a Telecinco després de l'incident desagradable amb Jorge Javier i Pepe Navarro al 'Deluxe'

Paloma García Pelayo va viure en persona un dels episodis més desagradables que s'ha vist en un plató. La veterana col·laboradora de Mediaset va veure com Pepe Navarro i el mateix presentador del 'Deluxe' es posaven histèrics després d'una pregunta que se'ls va fer.

Jorge Javier Vázquez va tenir una actitud molt arrogant amb la periodista de Mediaset, que va pagar car el fet de saltar-se les normes establertes del programa per xerrar amb Navarro.

Imatge de Paloma García Pelayo a un plató de Telecicno
Paloma García va patir la ira de Jorge Javier Vázquez al plató de Telecinco | Telecinco

«Si mires enrere, com definiries la teva relació amb les dones? Alguna vegada hi has tingut un problema seriós que hagi acabat als tribunals?».

Aquesta va ser la pregunta que Paloma García Pelayo va fer dissabte a Pepe Navarro en directe i que va provocar que Jorge Javier Vázquez s'enfadés tant.

El presentador es va enfurismar tant que va arribar a insinuar que la cadena havia de deixar de comptar amb ella en el programa de dissabte a la nit. 

Jorge Javier la va vetar i va afirmar que no volia tornar a coincidir amb Paloma en un plató de televisió.

Paloma García Pelayo dona la cara després de l'esbroncada del 'Deluxe'

Aquest dilluns, Paloma García Pelayo tornava a Telecinco a 'El programa de Ana Rosa' per comentar l'entrevista polèmica a Navarro. Així, la veterana periodista va aclarir en directe perquè va treure el tema de la sentència contra el periodista per un delicte de violència de gènere.

«Tu què vols, Paloma? Tu què pretens, encaixonar-me i buscar-me?», va retreure Pepe Navarro a la periodista per aquestes preguntes.

Muntatge fotogràfic de Pepe Navarro i la seva exparella Vanessa Martín
Pepe Navarro, amenaçat: «Tinc massa informació i s'han dit barbaritats» | LND

Tot i així, el presentador de 'Esta noche cruzamos el Mississippi' admetia que hi ha una sentència d'«una tal Vanesa» per lesions. Això sí, Navarro va voler remarcar que no és un maltractador i que està en contra de la violència de gènere. En un moment, l'entrevistat i la col·laboradora es van encarar i Jorge Javier Vázquez va haver d'intermediar, encara que la seva intervenció va ser més incendiària.

La ira de Jorge Javier amb Paloma García Pelayo per sortir del guió marcat

Així doncs, el presentador català va acabar carregant durament contra la seva companya, de la qual va dir sentir-se «profundament decebut». Jorge Javier la va anomenar «irresponsable i aprofitada» per treure el tema d'una condemna per violència de gènere quan l'entrevista ja estava finalitzant. Vázquez també li va deixar clar que no volia coincidir amb ella en un temps.

Jorge Javier Vázquez amb el director de 'Sálvame'
Jorge Javier va posar Paloma García Pelayo contra les cordes a 'Sábado Deluxe' | Mediaset

Paloma García Pelayo va posar de manifest aquest dilluns la seva veritable intenció després de treure aquesta pregunta a la palestra. Sí que és cert que ella sabia que només es podia preguntar sobre la paternitat del fill d'Ivonne Reyes.

«Impropi d'un professional», deia Paloma. «Jo crec que el que és impropi és venir a un mitjà de comunicació i dir que no va ser condemnat. Que només va ser una multa de 500 euros», relatava la periodista mentre llegia alguns fragments de la sentència que va condemnar Navarro l'any 2002.

«No vull fer sang»

«Falta de lesions i d'injúries amb una quantitat de 4.434 euros», assegurava García Pelayo. El programa d'Ana Rosa va decidir no emetre les dures paraules de Jorge Javier contra la periodista del cor. Però García Pelayo va donar el punt de vista sobre la discussió amb el comunicador català.

«No vull fer sang, però sí defensar el que és just. Si alguna cosa és impròpia és mentir sobre una cosa tan seriosa i que té a molta gent en contra», va sentenciar.

Finalment, Paloma García Pelayo va acabar el tema amb aquestes paraules: «Em va semblar una pregunta apropiada perquè era l'única persona que la podia contestar».