Imatge de Mónica Naranjo.

Tot el que se sap i ningú explica de la malaltia de Mónica Naranjo

Mónica Naranjo suspèn la nova gira per un delicat problema de salut

Mónica Naranjo és una cantant que ha marcat moltes generacions de joves amb les seves cançons i les seves lletres reivindicatives. Però actualment travessa una etapa realment trista després del que ha confessat fa uns dies a través de les xarxes socials.

I és que és la que va ser jurat d'OT 2017 ha hagut de prendre una decisió que canviarà la seva vida de manera substancial. Un complicat revés en què s'ha vist embolicada i pel qual ha hagut de cancel·lar les cites que tenia previstes per als propers mesos. A més de tots els compromisos professionals que havia pactat amb diferents marques i promotors, als quals ha deixat a l'estacada de manera forçosa.

Mónica Naranjo.
Mónica Naranjo revela que té un problema de salut que li podria danyar la veu | GTRES

Mónica Naranjo veu truncada la nova gira per un problema de salut

Ha estat la mateixa Mónica Naranjo la que ens ha explicat a les seves xarxes socials, a través de Twitter i Instagram, què li passa. Sabem quin és el veritable motiu pel qual ha d'aparcar la seva carrera per un temps prudencial, i és el seu mal estat de salut.

Primer pla de Mónica Naranjo.
Mónica Naranjo afronta amb optimisme la seva baixa professional | GTRES

La veritat és que la cantant de Figueres no ha donat gaires detalls de la malaltia que la tindrà apartada dels escenaris diverses setmanes. Mónica Naranjo ha cancel·lat l'arrencada de la gira a Espanya i els compromisos per al setembre i l'octubre per un problema amb el seu sistema digestiu.

La famosa artista assegura, no és «especialment greu», cosa que ha fet respirar amb tranquil·litat la seva legió de fans que la segueixen per Espanya i Llatinoamèrica.

El motiu real pel qual Mónica Naranjo ha hagut de baixar dels escenaris

Mónica Naranjo ha publicat una carta sincera en què assegura que el seu sistema digestiu fa un temps llarg «donant-li guerra». Per això, li ha calgut «passar pel taller», perquè aquest contratemps amenaçava de danyar-li el seu instrument de treball en un escenari, la seva veu.

«Sense ser res especialment greu, el consell del meu metge és que he de fer repòs un parell de mesos». Així ho confirma la icònica artista catalana sense oferir gaires més detalls sobre el que li passa.

La seva agenda s'ha parat en sec i entre els actes previstos als quals no podrà acudir hi ha diverses firmes de discos a Espanya. I tot amb motiu del llançament de Mimétika, el seu nou disc.

Un problema digestiu posa contra les cordes la catalana

Per acabar-ho d'adobar, Naranjo s'ha vist obligada a cancel·lar l'inici de la seva gira a Espanya amb diverses dates a l'octubre. Parlem dels concerts a Màlaga (1), Madrid (23) i Sevilla (28). La cantant de Figueres té pensat tornar a actuar, si no hi ha complicacions més grans sobre el seu problema de salut, a Llatinoamèrica.

Imatge de Mónica Naranjo somrient.
Mónica Naranjo no pot esperar a tornar als escenaris | GTRES

A Mònica la veurem actuar en diversos concerts, per exemple al desembre a Xile, i després serà a Mèxic, tornarà a Espanya i viatjarà a altres països.

«El meu equip s'encarregarà d'acomodar les dates perquè aviat ens puguem tornar a trobar i gaudir de la música. I compensar-vos d'alguna manera a aquells que teniu entrada», exposa al comunicat que feia públic dimecres 24 d'agost passat.

«Encara que una no tria quan li passen aquestes coses, el que sí que tria és com afrontar-ho. Jo ho faig amb la més gran de les il·lusions per tornar a retrobar-nos i pujar a sobre d'un escenari», ha desitjat la cantant. No pot esperar tenir els fans a prop per donar-los tot el que més els agrada quan l'artista puja a un escenari.