Malena Gracia viu un malson i demana ajuda el més aviat possible

Malena Gracia somrient a una fotografia d'Instagram
L'artista tenia diverses actuacions programades que no sap quan podrà reprendre | Instagram

La crisi del coronavirusha deixat a milions d'espanyols en una situació econòmica i emocional molt dramàtica. Alguns d'ells són cares molt conegudes en el nostre panorama artístic, com és el cas de Malena Gracia. La cantant ha confessat en una entrevista per a 'Cotilleo.es' que travessa una complicada situació que la manté sota un permanent estat d'ansietat.

Crítica amb el govern

La intèrpret confessa que la seva economia ja no era bona abans de la crisi, però ara la seva situació s'ha complicat fins al punt de costar arribar a final de mes. «No tinc diners, i a sobre ara m'ha tocat pagar a Hisenda. És molt preocupant» assenyalava davant la situació que impedeix als artistes continuar amb els seus espectacles habituals.

La cantant havia estat assajant molt dur per a realitzar diverses actuacions que tenia contractades abans que esclatés la crisi. Uns espectacles que ara s'han suspès i no tenen encara data de reactivació. «Hi havia muntada una banda i teníem concerts, i tot xafat, tota la lluita d'un any sencer a la porra... Treballes gratis, i quan vas a recollir el fruit, es fot tot», lamenta Malena Gracia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mamailoveyou , gracias por darme la vida y por tus enseñanzas te extraño mama

Una publicación compartida de Malena Gracia (@malenagracia) el

L'artista considera que les ajudes del governs'han oblidat del sector artístic, on hi ha molts professionals amb una economia igual de complicada que altres treballadors. «M'he passat la vida pagant impostos i ara no tinc cap prestació. Els artistes ara no podem viure de l'aire, el govern s'ha de fer càrrec de nosaltres. Hem de menjar! Ja és hora que ens donin el nostre valor, perquè el tenim com la resta de professionals» relatava l'artista.

Situació emocional dramàtica

A la complicada situació econòmica cal sumar-li la dramàtica situació emocional que travessa després de la mort d'un oncle seu per culpa del coronavirus. «L'altre dia em va donar un atac. És molt dur, és un estrès constant. A les sis del matí ja tinc l'ull obert», confessava l'artista que s'ha mostrat molt crítica amb l'actuació del govern en la gestió de la crisi.

La cantant lamenta que la seva tieta no fos sotmesa a la prova del coronavirus tot i que el seu marit havia donat positiu i finalment havia mort per la malaltia. «Ara està tancada a casa, de quarantena, i la prova es la vam haver de fer per la privada» destacava l'artista. Tot i les complicacions, l'artista espera poder tornar aviat als escenaris i superar aquesta dura etapa de confinament. Mentrestant es manté activa en xarxes socials compartint nombrosos moments amb els seus seguidors.


Comentaris

envia el comentari