Primer pla de Rocío Carrasco

El malson que va viure Rocío Carrasco durant l'embaràs de David Flores

S'explicarà en els dos pròxims capítols de la sèrie-documental

No ha passat ni una setmana de l'emissió dels dos primers capítols de la sèrie-documental de Rocío Carrasco i encara se segueix parlant d'ells. I és que el testimoni punyent d'aquesta dona ha commocionat a tot el món, ja que a ningú li va resultar indiferent el seu patiment al costat del seu exmarit (Antonio David Flores) o el seu intent de suïcidi.

No obstant això, aquest pròxim diumenge, Telecinco presentarà altres dues noves entregues d'aquesta producció. Dos lliuraments que abordaran els seus dos embarassos i que impactaran moltíssim a l'audiència, concretament i com s'ha avançat en un tràiler, causaran indignació les paraules que, segons ella, li deia el seu ex durant la gestació del seu fill (David Flores).

Dos nous capítols

Com hem esmentat, el diumenge 28 de març serà quan s'emetin els dos nous capítols de la sèrie-documental. El primer d'aquests, que porta per títol 'Se nos rompió el amor', explicarà la vida de Carrasco des de febrer de 1996 fins a juliol de 1998.

El segon, que és el tercer en el còmput general, girarà al voltant dels fets que li van succeir entre juliol de 1998 i juliol de 1999. El seu títol és 'Este hombre' i, com s'ha donat a conèixer per la seva direcció, «és un dels més controvertits i delicats. Despertarà una gran indignació social».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'avanç de les pròximes entregues

Ahir a 'Sálvame' es va procedir a emetre's el tràiler dels capítols de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' que es podran veure aquest diumenge, ja que tampoc deixaran indiferent a ningú. En aquests s'abordarà el casament de Carrasco i Antonio David Flores, el qual, com s'indica, «va ocultar una traïció familiar».

De la mateixa manera, també explicaran el primer embaràs de la protagonista, del qual s'exposa que va estar envoltat de mentides. Fruit d'aquest va néixer la primera filla de la parella, Rocío, i de la felicitat que aquesta va portar a la família es podran veure fotos inèdites. Sí, perquè la filla de Rocío Jurado ha decidit compartir instantànies del seu arxiu privat i personal.

Així mateix, en aquests capítols es procedirà a parlar de la segona gestació de Carrasco, de la qual va tenir al seu fill David. Una gestació de la qual s'indica que va estar «marcada per l'horror». Plors per part de Rocío Carrasco en veure imatges dels seus fills commouran als espectadors, però, també ho faran els moments en què ella patirà una crisi d'ansietat i, fins i tot, un atac de pànic en abordar determinats temes. Temes com ara una infidelitat, una agressió i fins i tot la decisió de la separació.

Les cruels paraules d'Antonio David Flores en el segon embaràs

Com hem esmentat, en aquests capítols s'abordaran les dues gestacions de Carrasco, les quals farà que relati les cruels paraules que el seu llavors marit li deia. Així, exposa que de la boca d'Antonio David sortien frases com ara «Estàs boja» o «Les hormones i l'embaràs t'estan afectant el cap». Això sense passar per alt altres realment esgarrifosos que, semblaria, li va dir durant l'embaràs del seu fill: «La gelosia t'estan tornant boja i per culpa de la gelosia malpariràs».

Una gelosia que, com després va explicar Gemma López a 'Sálvame', es deu al fet que «ella va passar l'embaràs sospitant que ell tenia una doble vida». Fayna Bethencourt, que estava al plató, va decidir donar la seva opinió del tràiler i especialment d'aquesta darrera declaració: «Per a una mare el més important és el seu fill i el dolor més gran que et poden infligir és fer-te culpable d'alguna cosa dolenta que li passa al teu fill. Cal ser dolent».