Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Albert Rivera seriós en un ple

Malú deixa al descobert els possibles motius de la ruptura amb Albert Rivera

La cantant ha escrit una cançó per al català Albert Rivera en què ha revelat la possible raó de la seva separació

Dos mesos després que acabés la seva relació amb Albert Rivera, Malú ha deixat al descobert els possibles motius de la seva ruptura. I és que, la cantant acaba de llançar un nou senzill titulat 'Ausente', que sembla que va dirigit a l'expolític català.

Des que Albert Rivera i l'artista van posar fi a la seva història d'amor, es va debatre molt el possible motiu pel qual havien pres la decisió de separar-se. Sembla que ja s'ha trobat una resposta a aquest dubte, tenint en compte la nova cançó de Malú.

És més, en aquesta composició, la cantant, que s'ha obert en canal com mai abans no ho havia fet sobre la seva ruptura amb l'exlíder de Ciutadans, ha donat més detalls.

Malú hauria revelat el motiu real de la seva ruptura amb Albert Rivera

No hi ha cap dubte que Albert Rivera s'haurà quedat atònit en escoltar la nova cançó que ha llançat la seva exparella. Una peça musical que arriba en el pitjor moment per a l'expolític, que recentment acaba de patir la dura pèrdua del seu pare, Agustín Rivera.

Imatge d'Albert Rivera amb la seva mare, María Jesús Díaz, molt trist sortint de la vetlla del seu pare, Agustín Rivera
Recentment, Albert Rivera va haver de bregar amb la mort del seu pare | GTRES

Per al català, no estan sent temps gens fàcils. Per això, l'última cosa que necessitava era que la mare de la seva filla Lucía li «dediqués» una cançó.

És cert que Malú no ha confirmat que aquesta nova composició vagi dirigida a Albert Rivera, però hi ha detalls que proven que és així.

Malú - Ausente (Video Oficial)

«No entenc per què em sento tan sola quan estic amb tu», comença així el senzill recent de l'artista. En ell, la neboda de Paco de Lucía parla d'una dona que se sent sola davant de la seva parella, que ha deixat d'estimar-la. Per tant, aquest podria ser el veritable motiu pel qual Malú i Albert Rivera podrien haver posat punt final a la seva relació.

«No et reconec, no comprenc què et passa. Dius que m'estimes quan veus el precipici. Estimar malament s'ha tornat un vici. Absent, per més que t'inventis», continua.

Muntatge amb fotos de Malú i Albert Rivera, tots dos amb rostres seriosos
La cantant ha basat la seva nova cançó en la relació que va mantenir amb l'exdiputat català Albert Rivera | catalunyadiari.com

Malú se sincera sobre la seva separació amb Albert Rivera

Lluny d'acabar amb les indirectes que semblen anar cap a Albert Rivera, la cantant va fer una referència a allò que sembla ser el moment en què aquest últim va acabar amb la seva carrera política. Una al·lusió que tindria sentit, ja que, recordem-ho, el català va començar una relació seriosa amb l'artista poc després d'aquest succés.

«Jo et vaig aixecar, i això no ho sap ningú. Vaig ser jo qui vaig aguantar el ressò del meu nom a tot arreu. Absent, per més que ho intentis».

Després d'això, Malú afegeix «passi el que passi… ella va primer», fent referència a la filla que tenen en comú, Lucía.