Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Malú amb la mirada perduda

Malú trenca el silenci i explica la veritat sobre Albert Rivera

Malú deixa clara la realitat de la seva relació després dels rumors

Malú travessa per un bon moment a la seva vida, tot i que li segueixen arribant rumors de separació de la seva parella, Albert Rivera.

Fa mesos, Malú va haver de bregar amb les informacions de crisi i ruptura amb l'expolític. Aquestes van arribar a les seves orelles al cap de poc temps de tenir la seva primera filla en comú, Lucía.

Uns rumors que no van agradar gens a la seva parella, però que tampoc li van donar gaire importància. Amb el retorn de la normalitat a la feina després de la pandèmia, l'artista ha estat clara en la seva resposta quan li han tornat a preguntar per aquesta suposada crisi.

Malú respon als rumors de crisi amb el seu noi

Unes paraules que ha pronunciat a l'aeroport de Barajas en arribar a la península després d'un exitós concert a Mallorca. «Temps per a la família sempre hi ha». Així ha respost després de ser preguntada per Albert i la seva filla Lucía.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Malú i la seva parella estan passant una petita crisi de parella | Catalunya Diari

La neboda de Paco de Lucía, que va fer els 40 anys el mes de març passat, no tindrà gaire descans aquest estiu. Això sí, ella està contenta de treballar molt en aquests temps que corren i ho dona tot a l'escenari davant dels fans.

Està satisfeta d'haver pogut resoldre amb èxit la gira de concerts que està fent per Espanya malgrat el coronavirus. Alhora, la intèrpret de Sola ha aclarit que la seva filla de dos anys es troba perfectament.

«Temps per a la família sempre hi ha»

Fa un temps, també responia la pregunta de per què no l'acompanya Lucía a la feina. No ho fa perquè encara és massa petita per seguir la seva mare per tot Espanya a la seva gira de concerts.

Malú és una gran mare i encara que no té tot el temps que li agradaria per estar amb la seva filla, fa el que sigui per gaudir-ne. Malú va confessar en una de les últimes declaracions que actualment està molt més calmada. 

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Rivera i Malú van tenir la seva filla, Lucía, a l'estiu de 2020 | GTRES

«A mi se'm passa tot de cop quan neix la meva filla, tu ja deixes de ser el centre. El centre de l'univers és un altre ésser humà i ja no hi ha res més. Després hi ha un abisme fins al següent, que ets tu», va sostenir.

El que més el molesta és que surtin aquests rumors infundats que afecten la seva relació. Sálvame apuntava fa uns dies que Malú i Albert Rivera no travessen el millor moment, però com dèiem, aquesta s'ha afanyat a desmentir aquests termes.

Canales va deixar anar la bomba sobre l'artista i l'expolític

Va ser el 13 de juliol passat quan el torero José Antonio Canales Rivera, col·laborador del programa de Telecinco, va explicar una mica polèmic sobre la parella. Va exposar que l'exlíder de Ciutadans i la intèrpret de Ahora tú estaven travessant una crisi.

Primer pla de José Antonio Canales Rivera
José Antonio Canales Rivera ha deixat anar una bomba que la neboda de Paco de Lucía ha negat | GTRES

L'espai de Telecinco va tenir bé que el seu col·laborador expliqués tot el que sabia d'aquest suposat problema.

«Tinc un amic en comú que m'explicava que ella havia estat a Algesires amb la seva família. Però que tenia una casa llogada la primera quinzena a Zahara de les Atunes i no hi ha anat».

Unes paraules que es van sumar a les següents sobre aquest mateix assumpte, que concerneix aquests dos famosos. «Alejandro Sanz ha estat els primers 10 dies de juliol a Zahara també. Que ella no hagi aparegut estant el seu gran amic encara és més sospitós», va deixar caure el tertulià de Telecinco.