Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio ja no està amb Sergio Ramos perquè té una nova il·lusió

L'exreportera se n'ha anat de viatge amb les seves amigues, lluny del futbolista

No hi ha cap mena de dubte que Pilar Rubio està vivint un estiu d'ensomni. La veritat és que la dona de Sergio Ramos continua gaudint de les seves vacances, mentre que el futbolista es troba en plena pretemporada amb el PSG.

I és que l'exreportera ha decidit continuar amb els seus dies de relax, de manera que no ha volgut tornar a casa seva a París. La veritat és que veient els llocs que ha visitat Pilar que més d'un es plantegés no tornar durant un temps a casa.

Sergio Ramos i Pilar Rubio vestits de gala
L'exreportera s'allunya de París i es refugia en un altre país. | GTRES
 

En primer lloc, va donar la benvinguda a l'estiu com mai no ho havia fet. Aprofitant que era el seu tercer aniversari de casament amb el futbolista, va decidir passar uns dies amb ell i amb els seus quatre fills en comú. La destinació escollida va ser un lloc paradisíac que és, sens dubte, una de les opcions preferides de moltes celebrities.

Així és, la parella va optar per fer un viatge de luxe a Mèxic. Com era evident, tots dos van poder gaudir de les platges i de les piscines privades.

Tot i això, després de passar aquest temps junts, les vacances han arribat al final per al futbolista. En canvi, per a Pilar Rubio només acaben de començar.

Les vacances d'estiu de Pilar Rubio sense el futbolista

Pilar Rubio està gaudint del bon temps. Després de tornar de la seva 'lluna de mel' amb Sergio Ramos , ara ha optat per passar uns dies al costat de les seves amigues. La veritat és que això mateix és el que va fer el futbolista abans de reprendre els seus compromisos laborals.

De la mateixa manera, el sevillà va passar part de les seves vacances amb el seu cercle d'amistats a Eivissa. En aquest lloc es va poder veure Sergio totalment relaxat en un vaixell i gaudint d'una excel·lent companyia.

Uns dies després, el marit de Pilar Rubio es va haver d'acomiadar dels seus dies de relax i tornar a la rutina com a futbolista del PSG amb més força que mai. Tot sembla indicar que l'exreportera ha seguit els passos del sevillà.

Lluny d'acabar les vacances, Pilar ha decidit allunyar-se de la capital francesa i continuar recorrent llocs emblemàtics amb el seu grup d'amigues.

Imatge de Sergio Ramos de vacances.
El sevillà ha gaudit com mai dels seus últims dies de vacances. | GTRES
 

Pilar Rubio fuig de París i es refugia a un altre país

Per descomptat, ningú no té cap mena de dubte que Pilar Rubio està travessant una de les seves millors èpoques. I és que des que el futbolista va reprendre les seves obligacions professionals, la col·laboradora d'El Hormiguero està fent constantment les maletes perquè no para de viatjar per diferents llocs del món.

En primer lloc, va planejar una petita escapada a la ciutat de Londres per assistir a grans concerts com el d'Elton John o el dels Rolling Stones. Això sí, després del descans de les platges i del bon temps, va tornar al país on resideix per acompanyar el seu marit en els seus primers dies de feina.

Després d'una breu temporada per França, ha decidit continuar les seves vacances a Turquia. Així mateix, ha ensenyat als seus seguidors d'Instagram els seus dies de descans a aquest país.

La presentadora, visiblement relaxada i feliç, ha posat amb una amiga seva, Karen Parra Alonso, en un vaixell. Sens dubte, aquesta escapadeta ha fet que s'oblidés de tot i li ha servit per recarregar piles de cara a la nova temporada.

Sergio Ramos, allunyat de la seva dona

D'altra banda, Sergio Ramos és al Japó amb el seu equip del PSG. El futbolista està plenament centrat, sobretot, després de l'arribada del nou entrenador del club de futbol.

I és que l'argentí Mauricio Pochettino va ser acomiadat sobtadament, per la qual cosa el seu lloc va ser substituït per Christophe Galtier. D'aquesta manera, el marit de Pilar Rubio ha de causar bona impressió al nou entrenador i reforçar, així mateix, els lligams amb l'equip francès.

No hi ha cap dubte que el propòsit del sevillà s'ha complert perquè ha connectat des del primer moment amb Galtier.

En definitiva, mentre Sergio Ramos ho està donant tot a la pretemporada, Pilar Rubio està allargant el màxim el seu període de vacances. De manera que quan torni a la rutina haurà de fer front a una gran quantitat de compromisos laborals.