Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manu Tenorio.

Manu Tenorio revela el secret a veus sobre la seva amiga especial a OT

Manu Tenorio revela que va tenir més que una amistat amb una companya

Manu Tenorio va ser un dels concursants de la primera edició d'Operación Triunfo que millor acceptació va tenir per part de l'audiència. Malgrat que no va aconseguir arribar a les rondes finals, va aprofitar molt el seu pas per l'acadèmia.

A més de llaurar-se una carrera musical, que li permet seguir a primera línia després de 21 anys, també es va emportar altres coses del programa. Sobretot una bona amistat amb una companya de l'edició, com és el cas de Nuria Fergó.

Des del primer moment es va comprovar que Manu Tenorio tenia una química especial amb ella. Van ser constants els rumors sobre un possible romanç entre ells, però mai no ho van voler confirmar. Feien tot el possible per despistar i jugar amb l'ambigüitat.

El retrobament entre ells s'ha fet esperar. Almenys artísticament. Vint anys després tornen a reunir-se per interpretar junts una cançó que van popularitzar Miguel Bosé i Juan Carlos Calderón, Te amaré.

Tots dos han volgut sincerar-se a les pàgines de la revista Hola. Van abordar diferents aspectes de la seva vida, entre els quals hi havia també el passat sentimental de tots dos. Per primera vegada, es mostren sincers amb el seu romanç durant l'etapa a Operación Triunfo.

Muntatge Manu Tenorio i Nuria Fergó
Manu Tenorio parla sobre la relació que va tenir amb Nuria Fergó | Catalunya Diari

La malaguenya torna a treure un disc 13 anys després. Assegura que es tracten «cançons de sempre, però amb nova vida». I en aquest projecte ha comptat amb el suport del seu amic i company a l'acadèmia d'OT. «Li vaig explicar el projecte, li va encantar i em va dir que sí. La gent ens té molt d'afecte i ho demostra cada cop que ens veu», apuntava orgullosa.

Tindrà l'oportunitat de cantar amb Manu Tenorio «una de les cançons de la meva vida». En una publicació a Instagram explica que quan escolto per primera vegada Te amaré va pensar que «era la millor declaració d'amor que havia sentit».

A l'entrevista a la publicació revelen alguns detalls de la seva relació. Fergó explica que «la nostra relació és superespecial, serà per a tota la vida. Ens ha unit un vincle molt maco i la química salta, es veu».

Segons la seva opinió, en una feina tan important «el company que no podia faltar és ell». Quan se li pregunta per un possible romanç entre ells al passat, és molt menys clara. «Hi va haver alguna cosa, ens vam donar una mica d'afecte, res més», assegurava entre rialles. El que va existir «ho guardarem a la nostra memòria», recalcava el cantant.

Recorda que «érem molt jovenets. L'important és el que queda ara com ara. Tenir bona relació amb les persones, de vegades, sembla un repte, i quan conserves una amistat de tants anys, és un tresor».

Manu Tenorio sosté que tenen una altra relació diferent ara

Manu Tenorio deixava entreveure que entre ells saltaven espurnes al seu dia. Però allò ja forma part del passat i han decidit girar full. Això no impedeix que entre ells hi hagi una estupenda amistat.

Relata que «som molt més madurs, pensem de manera diferent. Som més conscients i prenem les coses d'una altra manera». Tot i el pas del temps, l'enllaç entre ells es manté.

És una amistat sana, per a tota la vida. «Nosaltres no quedem cada dia, no cal estar contínuament en contacte. Ell té les seves coses, la família, els seus projectes i jo tinc els meus», apunta Nuria.

Tant Manu Tenorio com ella saben «que hi som, i quan hi hem d'estar, estem». Parlen de tant en tant per telèfon i és com si el temps no hagués passat.

Chenoa desvela si los compañeros de OT asistirán a la boda