Manuel Carrasco

Manuel Carrasco fa les maletes després de confessar els seus problemes

El de Huelva ho ha passat molt malament tot aquest temps

Manuel Carrasco ha esclatat. Després de tants mesos embolicat en una rutina esgotadora i asfixiant, el cantant ha decidit donar cop de porta a les obligacions per fer maletes i viatjar amb la seva dona.

El destí que tots dos han escollit és molt exòtic i particular. Ha estat la dona de Manuel Carrasco, Almudena Navalón , qui ha publicat a les seves xarxes socials diverses fotografies del viatge. Doncs, després de tot un temps submergits a la feina, tenien ganes de desconnectar de la rutina.

Tot i que, el més aclaparat dels dos ha estat Manuel Carrasco. El cantant ha estat treballant al seu nou disc, un disc que segons el mateix Manuel, li ha costat molt acabar. Però com que no se n'està de cap repte, l'artista treu el seu nou àlbum Corazón y flecha el 25 de novembre.

La parella, mentre que arriba la data de llançament, ha decidit anar-se'n uns dies a un lloc molt especial on ho estan aprofitant tot. Ells mateixos han estat els que ho han compartit a les seves xarxes socials al costat de diverses imatges que reflecteixen que estan gaudint molt.

I com se sol dir: Val més una imatge que mil paraules. Per això mateix, tots dos han decidit publicar les seves imatges sense més informació. Tot i que la veritat és que tampoc els feien falta, són espectaculars! Però això sí, han informat que són a Marràqueix.

Manuel Carrasco amb la seva dona
Manuel Carrasco sempre ha comptat amb el suport de la família | GTRES

El viatge de Manuel Carrasco i la seva dona

Què hi ha millor que fer les maletes i submergir-se en un viatge apassionant quan necessites desconnectar. Doncs això és precisament el que ha fet el de Huelva amb la seva dona Almudena. Tots dos estan gaudint d'uns dies espectaculars al país africà.

Va ser a través de les seves històries d'Instagram, on la dona de Manuel Carrasco va avisar fa uns quants dies del viatge amb el seu marit. La periodista va mostrar a les seves xarxes el seu nou tatuatge de henna, així com llocs exòtics i menjars interminables. Sens dubte és la felicitat pura.

Tant és així, que estan rebent centenars de comentaris dels què cauen absolutament rendits als continguts que publiquen. I no n'hi ha per menys... Qualsevol diria que no!

Manuel Carrasco
Manuel Carrasco torna als escenaris | EUROPA PRESS

Manuel Carrasco se sincera

El de Huelva està d'estrena amb el seu nou àlbum Corazón y flecha, el número vuitè. Aquest, particularment, ha trigat quatre anys a veure la llum. I és que l'artista ha confessat que és un dels que li han costat més.

Però per fi ha arribat el moment de poder gaudir de les seves cançons, sorprenent el seu públic que el segueix allà on vagi. I és que no n'hi ha per menys, ja que el cantautor fa màgia amb les paraules quan compon les seves cançons.

Així i tot, aquest temps enrere no ha estat fàcil per al cantant. Confessa que quedar-se «on era un error, cal buscar nous horitzons que a un li satisfacin». Afegeix que «per més que hagin pogut passar coses excepcionals, no penso que ho he fet tot».

A més, Manuel ha confessat que s'ha sentit pressionat a treure aquest nou disc perquè la gent tenia ganes d'escoltar la música. «No ha estat fàcil, perquè aquesta pressió arriba per tot arreu». «M'ha costat més que mai aïllar-me per treure la part més fresca de mi».

Suposem que escoltant les paraules de l'artista, treballar sota la pressió de no defraudar el públic que et segueix no és gens fàcil. Però com ell mateix va dir, «allà segueix». Al cantant andalús no se li resisteix res, i cada cop que pot ho demostra.

I, a més, si compteu amb un mèrit increïble, no podem oblidar que l'artista no s'inventa les seves lletres. Totes i cadascuna surten directament del seu cor. Una tasca més que mereixedora d'un èxit com el seu.