Rocío Carrasco amb un somriure

Rocío Carrasco causa impacte en anunciar quina és la seva nova feina

Hi ha qui pensa que Rocío Carrasco té molt clar el seu següent pas

El darrer dilluns Rocío Carrasco va posar el punt final a la segona part de la seva docusèrie. Ho feia amb llàgrimes als ulls, envoltada de l'equip del programa i de familiars, perquè sabia que una etapa important de la seva vida concloïa. Tot i això, hi ha qui indica que ja té un nou projecte entre mans.

Quina? Segons el periodista Jesús Manuel Ruiz, aconseguir que es reobri el cas per presumptes maltractaments del seu exmarit, Antonio David.

Rocío Carrasco conclou un moment rellevant

La mare de Rocío Flores va concloure el seu documental amb una entrega on, entre altres coses, va revelar què li va dir el seu pare quan li va comunicar que se separaria. A més, va comptar amb Cristina Cárdenas, la seva examiga, que va destapar haver estat testimoni d'aquest comportament violent d'Antonio David. De fet, la convidada va arribar a exposar que té una prova documental que demostraria que és veritat.

Tots aquests elements van compondre un episodi final que va provocar les llàgrimes dels integrants de l'equip, inclòs Jorge Javier. Com és lògic, la protagonista va trencar a plorar després de veure que aquesta etapa tan important s'acabava. «Aquest camí va començar fa dos anys i ha estat un camí molt dur, però també bonic, guaridor i molt satisfactori», va dir emocionada.

Després, va agrair a la cadena, a la marea fúcsia, a la productora i als integrants de En el nombre de Rocío el suport i l'afecte que li havien donat. Això sí, es va acomiadar dient que això no era un final.

Rocío Carrasco i el seu nou 'treball'

La dona de Fidel Albiac va tancar la seva docusèrie, però hi ha qui pensa que tindrà una tercera part. Així ho ha manifestat Jesús Manuel a Esdiario: «La tercera part de Rocío Carrasco ja pot ser real en uns dies. Només cal fer el pas, ja està tot recopilat. Ja compten amb ella i la seva gent propera amb les proves documentals suficients per intentar reobrir el cas Antonio David Flores i intentar que ingressi a la presó».

Segons l'excol·laborador de Sálvame, aquest serà el nou projecte que té la filla de Rocío Jurado: aconseguir que el judici per maltractaments tingui lloc. Tanmateix, ell ho qüestiona obertament i exposa que «aquesta tercera part podria anomenar-se Rocío, conté la verdad para buscar prisión».

Foto de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez fent-se una abraçada.
Rocío Carrasco i Jorge Javier abraçant-se en el plató de l'últim programa. | Telecinco

Fins i tot, deixa caure que hi ha la possibilitat que la sèrie es fes únicament amb el propòsit d'aconseguir proves testificals contra el malagueny alhora que guanyaven uns diners. En aquest sentit, explica que ella pot trobar al ministeri fiscal l'ajuda que necessita per aconseguir el seu propòsit judicial. «Antonio David Flores no és una cosa jutjada, no es va poder jutjar perquè no hi ha proves. Ha arribat el moment. Ha arribat la tercera part de la docusèrie o conte de Rocío», ha afegit Ruiz.

De moment, no sabem si Carrasco farà aquest pas, però, si ho fa, està en tot el seu dret. En aquella ocasió el fiscal no va tenir en compte els informes d'especialistes en violència de gènere, però ara ella té més proves. Entre aquestes, els testimonis de totes les persones que han acudit a la seva sèrie per reconèixer que el seu exmarit no la tractava bé. Ens estem referint al xofer, a l'empleada de la llar, al guardaespatlles, a un reporter gràfic i, fins i tot, a una amiga seva. El temps dirà i la justícia, arribat el moment, també.