Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elena Huelva

Manuel Carrasco pren una decisió després de l'últim missatge d'Elena Huelva

Elena Huelva ha patit un nou revés a la seva salut

Elena Huelva va assistir a l'estrena de La última a Madrid convidada per Aitana, protagonista de la sèrie. L'actriu va voler que Elena Huelva hi fos i pogués gaudir de l'estrena en exclusiva.

No obstant això, aquella mateixa nit la 'influencer' es va començar a sentir malament i van decidir assistir a un hospital de Madrid, on va quedar ingressada. Poc temps després, la van traslladar a Sevilla, on ella sempre es tracta i coneixen amb més deteniment el cas.

Elena Huelva té un sarcoma d'Ewing, una classe de càncer poc estudiat que s'origina als ossos o al teixit tou que els envolta. Quan a Elena li van diagnosticar aquesta malaltia, va començar a compartir les seves vivències a través de les xarxes socials. Amb el lema «les meves ganes guanyen», l'adolescent va començar a fer-se estimada i a llaurar-se una comunitat de més de 600.000 persones a Instagram.

Gairebé sempre amb un somriure, Elena mostra la cara B d'aquestes malalties que quasi mai no es coneixen. La paraula rendir-se no existeix al seu diccionari i així ho demostra cada dia a través de les seves xarxes socials. No obstant això, aquest cap de setmana va compartir un vídeo que va deixar força preocupats tots els seus seguidors.

Foto de Manuel Carrasco amb Elena Huelva.
Manuel Carrasco sempre ha estat atent a la salut d'Elena Huelva. | Instagram: @elenahuelva02

Elena Huelva se sincera mitjançant un vídeo d'Instagram

Tal com ha fet altres vegades, Elena Huelva no amaga la mala cara d'aquests càncers. Així, va voler compartir amb tots el nou gir que ha fet la seva salut en qüestió de dies. «Tant de bo no haver hagut de fer aquest vídeo mai, però les coses no estan anant bé. M'han trobat més malaltia a la tràquea, que és molt perillós, com sabeu, és per on respirem».

Elena Huelva no podia evitar no emocionar-se mentre explicava que ella ja havia guanyat. «Vull deixar clar que jo ja he guanyat: Les meves ganes han guanyat per tot l'amor i per les persones que tinc al meu costat».

Ha recordat que la seva vida «no ha estat en va perquè he lluitat i he aconseguit allò que vull visibilitzar». A més, va demanar a la gent que recordés de la seva frase 'les meves ganes guanyen' «per a tot, no cal guanyar per saber que ja hem guanyat. Al final, vida tracta de viure i d'emportar-te els records que has tingut amb les persones i jo m'emporto molts records bons de persones meravelloses».

Amb agraïment Elena Huelva es va acomiadar dels seus seguidors en aquest vídeo: «Volia agrair-vos tot l'amor que sempre m'heu donat. Ens continuarem veient. Us estimo. Les meves ganes guanyen, continuen guanyant, sempre».

Els seus seguidors s'hi impliquen

El vídeo, com no podia ser d'una altra manera, va rebre molt d'amor de tots i cadascun dels seus seguidors. Entre les mostres d'amor hi havia la d'Ana Obregón, que ha estat al seu costat des que l'ha coneguda.

«La meva lluitadora, les teves ganes han guanyat aquesta p*ta merda de malaltia perquè no hi ha cap altra manera de descriure-la. Tu ets la meva heroïna, perquè, com el meu fill, ens doneu una lliçó de vida a tots els que us estimem. Que sàpigues que no t'amollaré mai la mà. Continuem, f*ck càncer», li va comentar l'actriu perquè Elena Huelva sigui conscient de quant l'estima.

Manuel Carrasco també va estar present en aquestes mostres d'afecte. «T'estimem, nena preciosa meva. Les teves ganes ens van guanyar per sempre. No podem fer res més que estimar-te, estimar-te i estimar-te», li va confessar el cantant.

Altres com ara Aitana, Ana Mena, Omar Montes, Sara Carbonero, Dani Rovira i Sebastián Yatra, entre d'altres, també van passar pel vídeo per deixar el seu comentari ple d'amor i afecte per a Elena.