Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Manuel Díaz el Cordobés

Manuel Díaz canvia de plans després de confirmar l'última hora sobre el seu pare

Manuel Díaz ha donat explicacions sobre el tema del moment

Manuel Díaz celebra un dels millors moments de la seva vida i s'ha adonat que la veritat sempre triomfa. Ha lluitat molt perquè el seu pare el reconegui com a fill i no ha deixat d'insistir-hi fins a demostrar que les seves intencions eren sinceres. La primera cosa que va fer va ser renunciar a l'herència que li pertanyia, un gran patrimoni que no és del seu interès.

Manuel Díaz, segons expliquen al mitjà JALEOS, té més diners que la seva família paterna i no necessita aprofitar-se de ningú. Per això, ha decidit que aquest any es retirarà de les arenes, tot i que ha canviat de plans a l'últim moment. El torero ha confirmat els rumors sobre el seu pare i ha deixat clar que s'acosta un moment molt controvertit.

Imatge de Manuel Díaz amb el seu pare
Manuel Díaz ha estat més sincer que mai | EUROPA PRESS

Manuel, seguint les dades publicades a Telecinco, es volia acomiadar dels toros molt abans, però ha canviat d'opinió. El Cordobés ha decidit ser present durant una de les seves corregudes i no ha tingut més remei que endarrerir el comiat. Ell mateix ha confirmat que Benítez ha gaudit com el que més durant l'última correguda de tots.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aquesta última hora sobre El Cordobés ha marcat un abans i un després que ningú oblidarà, sobretot els fans del torero. Manuel ha confirmat que està millor que mai i que aquesta és la raó principal per la qual ha tornat a les places. Tenia pensat retirar-se en un futur pròxim, però creu que el seu pare també es mereix gaudir de tot el que ha aconseguit.

Díaz ha parlat amb la premsa abans d'entrar a la plaça i ha confirmat el secret de domini públic: «Estic més feliç que mai». L'expectació era màxima i tots els mitjans han estat pendents de la presència i del comportament de Benítez. El veterà torero s'ha mostrat molt còmplice amb la seva neta Alba, que està encantada amb la nova situació.

Manuel Díaz té nous plans

Manuel està convençut que El Cordobés també es mereix gaudir de la bona fama. Per això, ha canviat de plans. Continua pensant que el millor per a la seva carrera és formalitzar certs tràmits i retirar-se per sempre, però ha endarrerit el moment. A més, l'última hora és molt positiva: Benítez ha visitat el seu fill durant l'últim espectacle.

Manuel el cordobés i Virginia Troconis
Manue Díaz compta amb el suport de la seva dona | EUROPA PRESS

Díaz ha confirmat davant de diversos periodistes que estava emocionat perquè era la primera vegada que torejava davant del familiar. Els fets han succeït a la localitat sevillana de Morón de la Frontera i Virginia Troconis també ha estat present. Ha estat molt afectuosa amb El Cordobés, i és que vol recuperar el temps perdut perquè sap que és la gran il·lusió del seu marit.

El torero ha deixat clar que s'esforçarà al màxim perquè el pare no se senti incòmode. Sap que la situació és complexa i que tots els ulls estan posats sobre ells, però el que és complicat ja està fet. Ara només ha de ser pacient i esperar a parlar amb els assessors per anunciar la seva retirada definitiva.

 

Manuel Díaz ha acaparat l'atenció de tothom

Manuel sempre ha protagonitzat esdeveniments taurins molt cridaners, però cap com el darrer. Sevilla ha estat testimoni d´un dels esdeveniments més importants de la història del cor. Benítez ha vist torejar el seu fill i l'ha felicitat per la seva bona feina.

Díaz s'ha mostrat molt emocionat i creu que ha pres una bona decisió. El seu pla és perfecte: passar els últims mesos com a torero al costat de l'home que més estima.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!