Manuel Díaz i el seu pare

Manuel Díaz, 'El Cordobés', confirma els rumors sobre el seu pare

Manuel Díaz està a punt de viure un dels moments més desitjats de la seva vida

Manuel Díaz  ha sigut notícia aquests dies perquè està preocupat per l'estat de salut de la seva filla gran, Alba. I és que aquesta ha hagut d'anar a urgències, ja que es trobava molt malament després d'haver passat una temporada de voluntariat a l'Àfrica.

Però, ara és notícia, una altra vegada, per un altre motiu. La relació amb el seu pare, 'El Cordobés', està a punt de fer un gir inesperat i radical. Pel que sembla, ja hi ha tot el necessari perquè, per fi, es coneguin i iniciïn el contacte esperat.

Manuel Díaz sap que les coses estan a punt de canviar

Durant anys, el marit de Virgínia Troconis ha intentat tenir relació amb el seu pare, però aquest sempre s'hi ha negat. És més, fins i tot va rebutjar reconèixer-ho legalment, per la qual cosa el fill es va veure en l'obligació d'acudir davant de la justícia. I aquesta, fa poc temps, li va donar la raó.

Es va pensar que després d'aquest important pas, Benítez voldria apropar-se a Manuel, però no va ser així. S'han mantingut separats i distanciats, malgrat que Díaz sempre ha tingut paraules d'elogi per al seu pare. Fins i tot, aquest públicament ha dit que li encantaria que, per fi, tinguessin el contacte propi de pare i fill.

Però, ara sembla que les coses per fi canviaran. El que va ser torero va fer fa uns dies unes declaracions a favor de la 'cordialitat'. Se li va preguntar sobre el seu pare i ell, com diu la revista Pronto, va respondre: «Tot arribarà».

«Jo li he donat el meu telèfon, que em truqui quan vulgui. Li tinc molt afecte i intentaré mantenir una conversa amb ell a poc a poc. Ja ens veurem».

Així, l'ex de Vicky Martín Berrocal ha confirmat més o menys que eren certs els rumors que deien que el seu pare volia apropar-se ell. I, segons publica Hola!, està disposat a fer el primer pas i trucar-li per telèfon.

Primer pla de Manuel Díaz, El Cordobés, somrient
Manuel Díaz, 'El Cordobés', està disposat a donar el primer pas. | Europa Press

Això sí, caldrà esperar per veure quan i com es produeix aquest primer contacte entre tots dos. I també per saber si decideixen compartir aquest moment amb la premsa.

Les claus de l'acostament entre Manuel Díaz i el seu pare

Durant molt de temps, Manuel fill ha volgut acabar amb el distanciament amb el torero. Però mai va passar res, fins ara.

Per què en aquest moment? No només hi ha una única raó que expliqui el canvi, sinó que n'hi ha diverses. La primera és que el torero, de 85 anys, ha patit un problema seriós de salut que potser l'ha fet témer per la seva vida. Ha hagut de sotmetre's a dues operacions de cor, que li han pogut servir per decidir no perdre l'oportunitat de conèixer a Díaz.

«El Cordobés»
'El Cordobés' pare ha canviat d'opinió després de veure perillar la seva vida. | Cedida

De la mateixa manera, també es creu que un altre motiu d'aquest acostament és Julio Benítez. El fet que aquest sí que mantingui una relació amb el seu germà Manuel, ha pogut fer que el pare de tots dos hagi pensat les coses. Potser s'ha adonat que el més important és mantenir la família unida i que no pot continuar sense conèixer el seu fill.

Ara només queda esperar. És qüestió de temps que coneguem si d'una vegada per totes, els dos toreros anomenats 'El Cordobés' han decidit iniciar una relació com la de qualsevol pare amb el seu fill.