Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac descobreix què està passant amb els diners i prepara el final de la relació

Fidel Albiac ha estat acusat d'amagar un secret

Fidel Albiac, advocat de professió, sempre ha estat en boca dels periodistes perquè el seu personatge públic suscita una infinitat de polèmiques. Ha estat acusat d'aprofitar-se del mal moment de la seva dona Rociíto, però l'únic fet cert és que sempre ha estat al seu costat.

S'ha convertit en un gran suport i és una de les poques persones que mai no li ha donat l'esquena.

Fidel Albiac ha perdut la por i s'ha enfrontat a tots els seus enemics, però n'hi ha un que té més paciència que ell. Estem parlant d'Antonio David Flores, que pretén rentar la seva imatge organitzant actes benèfics que publicita a les seves xarxes.

Quan va abandonar els platós de Telecinco va obrir un canal de Youtube que està tenint molt d'èxit.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac està treballant per protegir la seva dona | GTRES

Fidel ha descobert que Antonio David ha destinat els fons que ha recaptat al seu últim vídeo a una causa humanitària. L'antic col·laborador de Sálvame ha donat el seu últim sou com a youtuber als refugiats ucraïnesos i aquest gest està sent molt aplaudit.

«Us espero en un directe en què tractarem com és la situació a la frontera entre Ucraïna i Polònia. Comptarem amb gent que està vivint de primera mà aquest conflicte», escriu l'exmarit de Rocío a les seves xarxes socials.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Fidel Albiac sempre ha estat al costat de Rociíto | Catalunya Diari

Fidel coneix perfectament Antonio David i és possible que sàpiga que està tramant, però això no és el més preocupant. El youtuber ha implicat Albiac en un escàndol força preocupant que podria suposar la fi de la carrera televisiva de Rocío Carrasco.

Flores ha posat en dubte la transparència del concert que Rociíto va organitzar el Dia de la Dona per honorar la memòria de la seva mare.

Fidel Albiac salvarà la relació més important de Rocío

Fidel gaudeix d'una paciència infinita, ja que ha aconseguit mantenir-se al marge de l'escàndol i mai no ha respost els seus enemics als platós. Pensa que el millor és posar aquestes situacions en mans de la justícia, per això no ha fet mai públics els seus conflictes.

No seria estrany que emprengués accions legals contra Antonio David pel que ha insinuat sobre ell.

Albiac ha estat acusat d'estar implicat en una presumpta organització tèrbola del concert homenatge a Rocío Jurado. Antonio David Flores assegura que aquest espectacle ha estat produït per una empresa la seu de la qual és a Sevilla, ciutat natal de l'advocat.

No ha entrat en detalls, però ha posat aquesta dada a sobre de la taula per obrir un debat que podria ser perillós.

Fa just un any que Rocío Carrasco va començar el seu camí a Telecinco i des de llavors la seva fama no ha fet més que créixer. Però les acusacions que està rebent aquests últims mesos podrien suposar la fi d'aquest regnat televisiu. El concert homenatge a Rocío Jurado suposadament era un acte benèfic, però alguns periodistes, com Diego Arrabal, ho posen en dubte.

Fidel ajudarà Rociíto i no permetrà que la seva relació laboral amb Telecinco acabi de manera tan abrupta. Però hi ha coses que no pot controlar i, tenint en compte que és un home responsable, no seria estrany que ja tingués una alternativa.

L'advocat podria estar preparant el final per protegir la seva dona i que aquesta no pateixi cap lesió.

Fidel Albiac, sorprès pel canvi: «Pocavergonyes»

Fidel sap que la situació és cada cop més complexa i en part és responsabilitat dels atacs d'Antonio David Flores. L'antic col·laborador de Sálvame cada cop té més influència a Youtube i està aconseguint canviar la seva imatge.

Recentment ha donat diners a una causa benèfica i ho ha fet, segons els seus fans, de forma completament neta.

«M'alegro que canviïs la dinàmica perquè sincerament estic de la morbositat fins al monyo. Seguir alimentant tots aquests pocavergonyes de Telecinco que ja s'han retratat sols no porta enlloc», li escriu un seguidor.