Primer pla d'Ana María Aldón.

L'exparella d'Ana María Aldón reapareix en el pitjor moment i destapa la realitat

Ana María ha estat acusada de ser una persona «freda i calculadora»

Ana María Aldón ha confessat que té problemes amb el seu marit José Ortega Cano. La dissenyadora treballa de tertuliana al programa Viva la Vida i té per costum ser honesta i sincera amb els seus companys. Per aquest motiu va ser sincera i va confessar a la presentadora Emma García que no estava passant un bon moment.

Ana María Aldón va catapultar-se a la fama i de seguida va demostrar que tenia un gran talent per al món de l'espectacle. El diari La Razón ha recordat que la seva incursió al món del cor va ser força complexa perquè van sortir a la llum molts enemics d'ella. Una de les persones que més mal li va poder fer va ser Juan Montiel, un torero que va estar sortint amb ella un temps.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón ha sigut sincera i ha explicat els seus problemes sentimentals | Mediaset

Ana María Aldón està sent qüestionada per tots i els seus fantasmes del passat han tornat amb més força que mai. Ella vol deixar clar que solucionarà les seves diferències amb Ortega Cano, de fet ja han fet els primers passos per a la reconciliació. «Hem parlat i hem dit que es pot solucionar», ha explicat en la seva darrera aparició televisiva.

Ana María vol tornar a formar equip amb Ortega Cano, ja que és conscient que hi ha molta gent que s'aprofitarà de la suposada crisi. Alguns periodistes han recordat que la dissenyadora va tenir problemes amb el seu darrer xicot: Juan Montiel. Aquest torero assegura que Aldón va trencar la relació d'un moment a un altre i que només va tenir notícies a través dels mitjans.

Ana María Aldón, noquejada: «Una punyalada»

Ana María està travessant un moment delicat i els seus enemics han aprofitat per destapar la seva suposada veritable cara. Hem de deixar clar que a Telecinco amb prou feines hi ha gent que en parli malament d'ella perquè s'ha guanyat el respecte de tots. Tot i això, el diari La Razón assegura que l'entorn del seu últim xicot no té una bona opinió de la col·laboradora.

Juan Montiel va trencar el silenci i va confessar que se sentia traït per Aldón perquè no li va donar explicacions per trencar la relació. «Tinc sis cops de banyes al meu cos i el que m'ha donat ella és el més gran de tota la meva vida», va explicar el mestre. El seu entorn no va quedar callat i va explicar que la tertuliana de Viva la Vida no era tan innocent com semblava.

«El que aquesta senyora ha fet amb Juan Montiel és una punyalada, sense donar-li una explicació. El seu currículum és força negre. Jo la definiria com una persona freda, calculadora i que té afany de poder», va declarar un dels amics de la seva exparella.

Aldón està cansada de donar explicacions, de fet la seva millor defensa és la seva trajectòria mediàtica. No ha comès mai cap error perquè és conscient que els seus passos són estudiats al detall. És una persona prudent que respon a la premsa de forma amable, però mai no ha traït cap membre de la seva família.

Ana María Aldón va patir per Juan Montiel

Ana María va ser força qüestionada quan va començar la seva relació amb Ortega Cano, però el més greu és que les crítiques veien del seu entorn. El seu ex va concedir una entrevista a Sábado Deluxe i les seves paraules van causar un gran impacte.

Primer pla Ana María Aldón
Ana María Aldón té la consciència tranquil·la perquè no ha comès cap error | Mediaset

«És una dona freda i calculadora, té una alguna cosa que atrau els homes fins a l'extrem d'arruïnar-los. Sempre mira que tinguin parella, diners i poder. Els absorbeix al màxim i quan els arruïna els dona la puntada de peu i se'n va», va comentar algú del seu entorn segons La Razón.

Juan no s'ha tornat a pronunciar sobre la col·laboradora, però les paraules que li van dedicar ell i el seu cercle continuen generant controvèrsia. El record del torero ha reaparegut en el pitjor moment d'Aldón, ja que ara està sent més qüestionada que mai. Però sempre hi ha gent disposada a estar al seu costat, com ara el seu marit.