Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

Kiko Hernández, en un compromís per un document que s'ha filtrat i que exposa les seves filles

Kiko Hernández ha comès un error que podria generar conseqüències greus

Kiko Hernández és l'home més discret de la petita pantalla, però a vegades comet errors que generen conseqüències serioses. Fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, tot i que encara no s'ha adonat del perill que corre. És un rostre molt popular, i tots els moviments que fa són estudiats al mil·límetre, i precisament per això ha sortit l'últim escàndol.

El tertulià és un pare de primera i fa tot el possible perquè les seves filles, Abril i Jimena, creixin lluny de la fama. El problema és que a vegades comparteix contingut relacionat amb elles a les xarxes socials, i el públic ha començat a parlar. La situació del col·laborador és delicada, perquè no compta amb el suport de l'audiència i ha de lluitar contra un exèrcit de detractors.

Portada de revista
Kiko Hernández fa poc va posar amb les seves filles per a 'Diez Minutos' | Cedida

Kiko ha publicat una fotografia del regal que li han fet les filles pel Dia del Pare, i els seus seguidors s'han adonat d'una cosa. Aquesta imatge demostra que les nenes estudien en un col·legi bilingüe, una dada completament normal si no parléssim d'Hernández. És molt hermètic amb la seva vida privada, així que qualsevol dada que pertanyi a la seva intimitat es converteix en objecte de crítica.

Kiko ha subestimat el poder de les xarxes socials i s'ha oblidat que els internautes examinen al detall totes les publicacions que fa. La revista 'Lecturas' s'ha fet ressò d'aquest enrenou i ha publicat el detall que Abril i Jimena han tingut amb el tertulià. Formen una família estupenda, i els espectadors volen saber més intimitats del clan.

Kiko Hernández se sincera: «Són molt petites”

Kiko està orgullós de les seves filles i sempre que pot presumeix de la família que han format, però això genera conseqüències. Recentment ha publicat a Instagram el gest que les nenes han tingut amb ell el Dia del Pare. «Són molt petites i no saben que el meu millor regal són elles”, ha escrit el polemista en una publicació.

Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos
Kiko Hernández fa una obra de teatre | GTRES

Hernández va posar amb Abril i Jimena per a la portada de la revista 'Diez Minutos', atreviment que els seus enemics van criticar molt. Hi ha gent que se sent en llibertat de parlar de les nenes perquè el col·laborador les ha exposat, però no és així. El problema és que les xarxes socials són bastant perilloses, i certes persones estan atacant Kiko sense pietat.

El col·laborador de 'Sálvame', tal com ell mateix ha explicat, prefereix no saber què es diu sobre el seu personatge públic. Des que es va fer amic de Rociíto i va donar l'esquena a Antonio David Flores, tothom el critica. El pitjor de tot és que les seves filles han sortit perjudicades d'aquesta estratègia i la situació s'ha descontrolat completament.

Kiko Hernández rep el missatge de dues dones

Kiko ha esdevingut un dels personatges més populars de Twitter, però no precisament per una cosa bona. Molts usuaris aprofiten aquesta xarxa social per a atacar-lo i per a parlar de la seva família, però ell sap que el millor és fer-ne cas omís. Per sort, no tot és dolent, ja que també ha rebut dos missatges de dues companyes seves: Alba Carrillo i Carmen Borrego.

Hernández compta amb el suport de la major part dels col·laboradors de Telecinco, ja que fora de càmeres és una persona amable. Té bona relació amb els companys i pot comptar amb ells per a qualsevol cosa que necessiti. Però sap que el seu regnat televisiu no serà etern, així que ha provat sort al món del teatre.

El polemista protagonitza una obra de teatre que es diu 'Distinto' i, seguint les declaracions que ell mateix ha fet, vol que les seves filles el segueixin en aquesta aventura. Té pensat emportar-se-les de gira. Tot això ho ha explicat a 'Diez Minutos', revista en què ha ensenyat casa seva i ha posat amb les seves nenes.