Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz 'El Cordobés' assenyala a la seva exdona en plena reconciliació

Manuel Díaz ha recordat una persona molt especial que va jugar un paper molt important en la relació amb el seu pare

Manuel Díaz viu un dels moments més feliços i claus de la seva vida. El torero ha aconseguit després de 54 anys poder tornar a veure el seu pare i ser reconegut públicament com el seu fill.

«Estic en un moment molt especial i, tant per a Manuel Benítez com per a mi, el final serà que estiguem junts. La vida va marcant un camí i aquí no n'hi ha culpable. Les coses van passar així i arribarà un dia que es tanqui el cercle», deia 'El Cordobés'.

I és que aquesta trobada entre Manuel Díaz i el seu pare no hauria tingut lloc sense l'ajuda de moltes persones del seu voltant. Algú que va ser molt important va ser el pare de la seva exdona Vicky Martín, José Luis Martín Berrocal. El sogre, ramader i amb qui va entaular una bonica amistat, ha estat recordat d'una manera molt especial per Manuel Díaz.

L'exsogre de Manuel Díaz, un factor important en aquesta unió

José Luis, ja mort, ja va parlar aquesta possible reunió familiar. «He parlat amb Benítez sobre la possibilitat de conèixer el seu fill Manuel, però sempre es tanca en banda. Veig difícil aquesta trobada», deia fa anys per a Pronto.

«Soc molt feliç, s'ha produït una unió per la qual hem lluitat tots els que estimem el Manuel», comentava la dissenyadora. La de Huelva sempre ha estat coneixedora de la situació entre totes dues, per la qual cosa s'ha alegrat molt d'aquest acostament tan profund.

Manuel Díaz, a més, ha d'agrair dues persones essencials més en aquesta aproximació. Parlem de Julio Benítez i Mari Ángeles Quesada. El primogènit va instar el torero gran perquè accedís a veure el seu fill.

«El més important és que tots es portin bé i agraeixo a Manuel que em qualifiqués com un àngel. Jo soc així des que vaig néixer, tots els que em coneixen saben que soc una bona persona. No calia forçar el matx, va sorgir quan havia de sorgir», deia Mari Ángeles.

Foto de Manuel Díaz
Manuel Díaz poc després d'haver conegut el pare | Europa Press

«No era capaç de comprendre per què el seu pare no en volia saber res»

Manuel Díaz està rebent milers de missatges de suport i felicitat dels seguidors, amics i coneixedors de la situació. El dretà ha optat per mantenir-se tot el possible al marge als mitjans mediàtics. Només ha volgut parlar del que és just d'aquest succés, cosa que molt pocs entenen que passés dins del món taurí.

I és que Manuel Díaz ja havia estat reconegut com a fill legal de Manuel Benítez, però mai havia passat un cara a cara. Fernando Osuna ha estat l'advocat que ha treballat mà a mà amb 'El Cordobés' per tirar endavant la demanda de paternitat.

Manuel Díaz, Història d'instagram d'Alba Díaz
Manuel Díaz ha rebut milers de missatges de suport i felicitat | INSTAGRAM

«L'he vist plorar, perquè no era capaç de comprendre per què el seu pare no en volia saber res. Ni dels fills», parlava l'advocat de Manuel Díaz. El fet d'haver pres aquesta decisió va ser un punt d'inflexió «però per a ell el més important era que la seva mare tingués lloc».

«He parlat amb Virgínia (Troconis) i em diu que no pot estar més orgullosa. Està feliç per ell, per la mare, per la família», deia. Però tot sembla haver anat com volia, Manuel Díaz està vivint el moment que més recordarà a la seva vida.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!