Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Yulen Pereira i Melania Puntas

El secret de Melania Puntas, la presumpta amant de Yulen Pereira

Així és Melania Puntas, la dona a qui Yulen Pereira va fer un petó suposadament

Des d'ahir les notícies volen i la polèmica està servida. Aquesta vegada per a Yulen Pereira, que té la seva mare concursant a 'Supervivientes', i per a Melania Puntas, suposada dona a qui l'esgrimidor professional ha fet un petó.

Aquesta situació de segur que no li haurpa fet gens de gràcia a Anabel Pantoja. Doncs feia tan sols uns dies que havia tornat a Espanya després d'estar amb la seva tieta a la seva gira de concerts pels Estats Units.

Tal com va explicar la seva amiga Amor Romeira a 'Fiesta', s'ha assabentat de la suposada infidelitat per ella i Anabel li ha confessat que l'havia deixat prèviament.

Així és Melania Puntas, la presumpta nova il·lusió de Yulen Pereira

Melania Puntas és una model i 'influencer' que compta amb gairebé 150 mil seguidors a Instagram. Sembla aliena a tota la polèmica que s'està parlant sobre ella i Yulen Pereira. No obstant això, hi ha moviments per la seva banda, com ara mostrar el seu compte en públic des d'ahir, quan el tenia privat i hi calia una sol·licitud.

Aquest mateix any ha aconseguit el títol 'Miss Élite Spain', del qual presumeix gràcies a la seva faceta com a model, alhora. Només mirant ràpidament el seu Instagram es veu com només puja fotografies modelant, en sessions de fotografia o en certàmens. Publicacions que acompanya, de tant en tant, amb les del temps lliure o fent esport per mantenir-se en forma.

Melania Puntas
Així és Melania Puntas, la model i 'influencer' a qui suposadament Yulen ha fet un petó. | INSTAGRAM @ITSMELANIAPUNTAS

Segons la informació que manejava Iván González, i que va explicar a 'Fiesta', a Melania Puntas i a Yulen Pereira els havien vist fent-se petons. «Es van fer un petó a la vista de tots en un conegut restaurant de Madrid», va explicar el col·laborador.

Tot i això, davant els fets, Melania Puntas va respondre a Alejandra Rubio, que també estava a plató i li va dir que no entenia res. «No entenc tota aquesta situació, d'on ho estan traient. Entre Yulen Pereira i jo no ha passat absolutament res», va expressar.

Tot i això, des d'Informàlia també han confirmat aquest petó de què parlava Iván González. «Semblava que a ell no li importava si tothom l'estava mirant», han confessat terceres persones que estaven presents en aquell moment a aquest mitjà.

El que s'ha dit fins ara del suposat afer de Yulen Pereira amb Melania Puntas

Ahir va ser Amor Romeira qui va posar els punts sobre les is en veure els seus companys parlar d'aquesta situació que és tan complicada per a la seva amiga Anabel Pantoja. «Ella no en sabia res, venia amb la il·lusió de trobar-se amb el seu xicot i, quan arriba, el seu xicot la deixa», va explicar la col·laboradora. En un primer moment, Amor li confessa la informació que té d'aquesta suposada infidelitat entre Yulen i Melania, i Anabel li contesta «ara entenc el perquè m'ha deixat».

Muntatge d'Anabel Pantoja i Melania Puntas
Melania Puntas, la suposada amant de Yulen amb qui li ha estat infidel a Anabel. | Catalunya Diari

«Ella ho ha passat fatal», va explicar Amor. Encara que ella assegura que Yulen feia temps que ho pensava: «Feia tot el mes de febrer que planejava com deixar-la». Tan segura està d'això la col·laboradora que pensa que la seva mare Arelys, que ara és a 'Supervivientes', ja ho sabia i era conscient que això passaria.

Hi hagi hagut infidelitat o no, el que és clar és que Anabel Pantoja ja no està amb Yulen Pereira. N'és una prova que tots dos han esborrat totes les publicacions de les seves xarxes socials que tenien junts. A més, la neboda de la Pantoja ha publicat mostres de suport, com la de la seva amiga Belén Esteban.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!