Imatge de Rafa Nadal

Surt a la llum el sorprenent fet sobre els pares de Rafa Nadal: dur cop emocional

Rafa Nadal va patir un dur revés emocional

Rafa Nadal pot presumir, avui dia, de formar part d'un dels matrimonis més sòlids de tot el panorama esportiu del nostre país, però els seus pares no poden dir el mateix. I és que, hi va haver un temps en què la seva relació va córrer un gran perill.

Fa tot just 5 mesos, la família del tennista sencera es va emportar una gran alegria. I és que, a principis del mes d'octubre, el mallorquí i la seva dona, Xisca Perelló, van donar la benvinguda al petit Rafael, el seu primer fill en comú.

Imatge de Rafa Nadal amb el seu fill
Rafa Nadal està molt centrat en la seva vida familiar | TWITTER (@29_AURORA)

A més, tot i i que la seva vida familiar està passant per un molt bon moment, no pot dir el mateix de la seva carrera professional. En efecte, després de la seva última lesió, molts creuen que l'esportista està a «un pas de la seva retirada».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però, tot i que es tracta d'una possibilitat totalment factible, atesa la seva situació personal, Rafa Nadal encara no ha pres una decisió sobre això. Ara, i en plena rehabilitació, ha sortit a la llum el que veritablement va passar entre els pares de Rafa Nadal. I és que fa anys que un problema conjugal gairebé acaba amb el seu llarg i feliç matrimoni.

Rafa Nadal no va poder encaixar aquest dur cop

Rafa Nadal sempre ha estat molt unit als seus pares. Per això, si Sebastián i Ana María haguessin pres la decisió d'anar per camins separats definitivament, per al tennista hauria estat un dels moments més complicats de la seva vida. De fet, tot i que finalment van decidir donar-se una oportunitat, tal com va confirmar el diari britànic Times , sí que van arribar a distanciar-se físicament.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafa Nadal ho va passar molt malament amb la separació dels seus pares | GTRES

El 2009, aquesta capçalera internacional va assegurar que la separació havia sumit Rafa Nadal en una evident tristesa que va arribar a afectar, fins i tot, les seves habilitats dins de les pistes de tennis.

En aquell moment, el rendiment d'aquesta llegenda de l'esport espanyol va baixar considerablement, cosa que es va veure lamentablement intensificada per una lesió al genoll.

Però, per sort per a Rafa Nadal, aquest malson no va durar gaire. Només dos anys després de prendre aquesta dura decisió, els pares del mallorquí van decidir donar una nova oportunitat a l'amor.

A principis de l'any 2011, tots dos van arribar a la conclusió que no podien viure l'un sense l'altre i van optar per reprendre la seva relació per intentar salvar el matrimoni. Però, no va ser fins mesos després de fer-se oficial aquesta reconciliació quan la mare de Rafa Nadal es va pronunciar públicament sobre aquesta important crisi familiar.

En unes declaracions per a la revista Semana, la sogra de Xisca Perelló va assegurar que, tot i que es tractava d'un tema «molt personal», volia confirmar que havia reprès el matrimoni amb Sebastián.

«Estem junts. No és una cosa nova, la veritat, no és d'ara. Ja fa set mesos que estem junts i gairebé vuit que vam arribar a la conclusió que tots dos volíem reprendre el nostre matrimoni», va apuntar la progenitora de Rafa Nadal en aquell moment.

Rafa Nadal amb gorra somrient
Rafa Nadal va recuperar l'alegria | GTRES

Com es podia esperar, aquesta notícia va ser un xut d'energia per al tennista que, ràpidament, va aconseguir recuperar aquesta alegria que havia perdut amb el pas del temps.

I és que, l'exemple més clar de la seva baixada emocional va ser unes de les declaracions públiques de Rafa Nadal després de fer-se oficial la separació dels seus pares. Coincidint amb la publicació als Estats Units de la seva autobiografia, 'Mi historia', el guanyador del '22 Grand Slam' va assegurar que, per a ell, els seus pares «eren el pilar de la meva vida i aquest pilar s'havia enfonsat».

A més, Rafa Nadal no va tenir cap problema a confessar que «estava deprimit» i que li faltava «entusiasme». «Havia deixat d'estimar  la vida», va lamentar davant dels mitjans de comunicació.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!