Pablo i Juan Urdangarin

Manuel, l'home que Pablo i Juan Urdangarin no volen veure ni en pintura

Pablo i Juan Urdangarin, molt molestos amb l'actitud del seu pare

Pablo i Juan Urdangarin han hagut de suportar moltes coses del seu pare. El van veure desfilar pels jutjats i entrar a la presó. Ara han comprovat com la persona que tant idolatraven enganyava la seva mare amb una altra dona.

I en aquest problema amorós, a més dels exducs de Palma i d'Ainhoa Armentia, hi ha un quart protagonista. Es tracta de Manolo, l'encara marit de la nova parella d'Iñaki. Fins ara era un autèntic desconegut, però la revista Hola s'ha encarregat de posar-hi cara.

Des de la distància, tant Juan com Pablo Urdangarin han vist com el seu pare trencava dos matrimonis en una jugada. Les imatges de la nova parella passejant per la platja de Bidart va acabar condemnant l'exjugador d'handbol davant dels fills.

En un primer moment van intentar restar transcendència a l'assumpte. «Són coses que passen», van arribar a dir. Al cap dels dies no descartaven la reconciliació entre els seus pares, «seria el més lògic», van apuntar.

Però en cap moment no van comptar amb l'entrada en escena de Manolo Ruiz, el marit d'Ainhoa. El seu matrimoni estava passant per un moment de crisi, però mai no va pensar que saltaria a la primera línia mediàtica per culpa de la seva dona. Des que el va enganyar amb Iñaki, la seva vida va canviar per sempre.

La família Urdangarín-de Borbó passejant pel carrer
Juan i Pablo Urdangarin, amb la seva família a una foto d'arxiu | GTRES

La revista mostrava dimecres la infanta a l'aeroport. S'adreçava a Abu Dhabi, on tenia previst donar explicacions al seu pare sobre què passarà amb la seva relació. Hi havia moltes coses per informar a l'emèrit.

Pel que sembla, les maneres d'actuar del seu gendre no van ser ben rebudes per Joan Carles. Segons alguns mitjans, el primer que va dir és que no li donaria un euro més. Està disposat a tancar-li l'aixeta.

Però la mare de Pablo i Juan Urdangarin no va ser l'única que va sortir perjudicada per aquesta història d'amor. L'altra víctima ha estat Manolo, «l'home més buscat del moment», apunta la revista Hola. Assenyalen que «després de 19 anys de relació i dos fills de 17 i 13 anys, la parella podria estar separant-se definitivament».

El gran enrenou generat al voltant d'ells hauria accelerat els esdeveniments. Aquest petit sotrac que ell pensava que es podria solucionar, ja no té remei. «Ainhoa viu actualment amb el seu pare, Vicente», apunten.

Es tracta de la segona família que trenca l'exduc de Palma. La primera va ser la seva. Senten que el seu pare els ha traït després de no haver donat les pertinents explicacions a casa.

Mentrestant, Cristina continua vivint a Ginebra, on resideix amb la seva filla petita Irene. S'ha refugiat a casa seva i amb prou feines se'l pot veure pel carrer. Tracta d'evitar en tot moment ser immortalitzada pels fotògrafs.

Juan i Pablo Urdangarin acostumen a veure's a Barcelona

Fins ara era habitual que la infanta viatgés a Barcelona, on juga el seu fill Pablo. Se'l va poder veure acompanyada per Juan Urdangarin i Irene en alguna ocasió. Per la seva banda, Miguel, està establert a Londres, on segueix amb els estudis universitaris, totalment desaparegut de la primera línia mediàtica.

Insisteixen des de l'entorn de la família que la relació entre Iñaki i Cristina només ha estat interrompuda temporalment. Tot i això, poc se sap de la història d'Ainhoa i Manolo Ruiz. Els detalls que s'hi han revelat estat força més confusos.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Pablo Urdangarin juga al Barcelona, on rebia amb freqüència les visites de Juan i la seva mare | EP

Tot apunta que estarien tramitant els papers del divorci. Ella, de moment, va haver de marxar de casa seva, trobant acomodament a la casa del seu pare.

Juan i Pablo intenten ser molt educats quan atenen els mitjans, però no diuen res de nou que no se sàpiga. L'únic que els preocupa és que aquesta situació s'acabi com més aviat millor i tornin a recuperar la normalitat a les seves vides.