Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Rociíto confirma els rumors sobre Fidel Albiac en la intimitat

Fidel Albiac ha fet 49 anys i ho ha celebrat amb la seva dona, Rociíto

Fidel Albiac és un dels famosos més enigmàtics de la crònica social, però de mica en mica va millorant la seva imatge pública. Des que la seva dona Rocío Carrasco va protagonitzar el documental Contar la verdad per seguir viva, tot ha canviat. La filla de Rocío Jurado assegura que el seu marit va evitar un succés que podria haver acabat en tragèdia, per això estarà eternament agraïda.

Rocío Carrasco ha parlat a Telecinco per deixar clar que el seu marit és «un ésser de llum» que no té res a amagar. Els espectadors no saben què pensar, ja que durant més de dues dècades l'advocat ha rebut acusacions força greus. Antonio David Flores va insinuar que no tractava bé David Flores, el fill de Rociíto que pateix una malaltia.

Primer pla de Fidel Albiac tocant-se la barbeta
Fidel Albiac ha estat acusat d'atreviments que mai ha fet | GTRES

Fidel Albiac ha estat a l'ombra massa temps i ara li resulta molt complicat desmentir els rumors que hi circulen. Segons ha sortit publicat, Rocío els ha assegurat als seus éssers estimats que Albiac no parlarà mai de determinats temes públicament. Serà ella qui agafarà les regnes de la situació i el defensarà dels seus enemics, ja que ell té menys experiència.

Fidel ha fet 49 anys, però no ha celebrat una gran festa per commemorar aquest dia tan especial per a ell. És possible que s'hagi reunit amb el seu entorn al vostre domicili, situat en una luxosa urbanització ubicada als afores de Madrid. Alguns rostres coneguts com Terelu Campos o Jorge Javier Vázquez s'hauran posat en contacte amb ell, ja que són força amics.

Rociíto és filla de Rocío Jurado, una de les cantants més famoses del país i de l'estranger, per aquest motiu, està acostumada a la popularitat. Des que era molt petita tracta amb els periodistes i sempre ha gaudit d'un gran talent al món de la comunicació. Per això serà ella qui prengui el timó, ja que ja està recuperada i té més força que mai.

Fidel Albiac rep un gran regal de Rociíto

Fidel Albiac s'ha guanyat la confiança de la seva dona Rocío Carrasco, ja que ha demostrat ser una de les poques persones que mai no l'ha traït. Tot fa pensar que Rociíto li ha fet un gran regal per celebrar el seu aniversari, que se celebrarà a la més estricta intimitat. El matrimoni ha tingut moltes oportunitats per guanyar diners als platós, però han seguit una línia força discreta.

Albiac és conscient que qualsevol dels seus moviments serà estudiat al detall, motiu pel qual ha de tenir molta cura. Podria haver-se aprofitat de la fama de Carrasco, igual que va fer Antonio David al seu dia, però ha optat per un altre camí. S'ha format en dret i ha esdevingut un bon advocat, tot i que no ofereix els seus serveis a qualsevol.

Rociíto continua el seu camí a Telecinco, així que no seria estrany que aprofités per enviar-li un missatge al seu marit. En l'actualitat està immersa a Montealto, regreso a casa; un programa que ha recreat com era l'habitatge de Rocío Jurado. Aquest projecte és molt polèmic perquè estan sortint a la llum més misteris dels esperats.

Fidel Albiac és amic de molts famosos de Telecinco

Fidel s'ha acostat al gran públic arran que Rocío Carrasco protagonitzés Explicar la verdad para seguir viva, però això no és tot. També ha fet amistat amb cares molt populars, com per exemple amb el col·laborador Kiko Hernández. Ningú hauria pensat que dues persones tan diferents passessin tant de temps juntes.

Rociíto ha travessat moments realment delicats, però ja els ha deixat enrere i en part ha estat gràcies al seu marit. Cap periodista s'atreveix a atacar-lo ara que ha adquirit tanta popularitat dins i fora de Telecinco. Cada cop es fa més forta, fet que deixa desarmat el seu gran enemic Antonio David Flores.