Fotomuntatge de Manuel Martos i Raphael

Manuel Martos apareix amb una dona i sorprèn el seu pare, Raphael

El fill de Raphael porta una vida discreta des que es va separar d'Amelia Bono

Manuel Martos Figueroa, el fill més mediàtic del cantant Raphael, ha tingut el privilegi d'assistir a un dels casaments més esperats de l'any.

Parlem de l'enllaç entre Álvaro Falcó i Isabelle Junot, que ha tingut lloc a Plasencia, al palau del marquès de Mirabel. L'artista, que no passa per un bon moment de salut, s'ha emocionat en veure les fotografies que han sortit publicades.

El fill de Raphael ha anat a la boda del seu amic Álvaro Falcó agafat del braç de la seva estimada germana Alejandra, una dona totalment discreta.

La presència de Miguel al casament ha estat recollida pels millors mitjans de comunicació, ja que és una cara bastant coneguda dins la crònica social. No sol participar en grans esdeveniments perquè és una persona prudent, però aquest valia la pena.

Alejandra i Manuel Martos de bracet
Alejandra i Manuel Martos han triomfat al casament de l'any | GTRES

El fill de Raphael és un home molt influent al món del cor. De fet, la ruptura amb Amelia Bono continua fent parlar. Alguns periodistes han especulat amb una possible reconciliació, però tot són teories sense cap fonament. L'únic que se sap que és veritat és que el fill del cantant té molt bona relació amb la seva exdona, però no vol reprendre el matrimoni.

Manuel està preocupat perquè el seu pare, Raphael, ha donat positiu en coronavirus, però és conscient que la vida continua.

El músic ha demanat a la seva germana, Alejandra, que l'acompanyi al casament de l'any, i junts han protagonitzat la fotografia més buscada. Els experts en moda han aplaudit l'estilisme de tots dos, que han optat per uns vestits senzills.

Manuel Martos està pendent de Raphael

Manuel és director i productor musical i té molt bona fama entre els seus companys, ja que ha après dels millors. Més d'una vegada ha participat en els projectes del seu pare, que li ha ensenyat a ser humil. No se sent còmode sent el centre de la notícia, però és conscient que no pot renunciar a la fama.

Fotomuntatge de Raphael i Manuel Martos
Manuel Martos i el seu pare, Raphael, han treballat junts | Catalunya Diari

Alejandra Martos és el membre més desconegut del clan, però també és una peça fonamental dins la crònica social espanyola.

Ningú esperava que aparegués del braç del seu germà al casament d'Isabelle i Álvaro, ja que feia temps que estava en un segon pla. És conscient que hi ha esdeveniments que la situen al punt de mira, per això selecciona bé les aparicions públiques que fa.

Raphael ha preocupat els seus seguidors en confirmar que té coronavirus, però el problema està controlat. Els seus fills s'estan ocupant que el cantant superi la malaltia de la millor manera possible. Tots dos han posat davant les càmeres amb actitud amable i han donat a entendre que el seu pare es troba estable i que d'aquí a unes setmanes tot haurà quedat en un mal record.

Manuel Martos tanca la porta a la reconciliació

L'any passat, el fill de Raphael va anunciar que se separava d'Amelia Bono, i molts periodistes es van quedar impactats per la notícia. El productor sempre ha parlat molt bé de la seva exdona, ja que continua tenint bona relació amb ella. Tenen quatre fills en comú i han fet tot el possible perquè no notin cap canvi a les seves vides.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Manuel Martos ha estat casat amb Amelia Bono | GTRES

El germà d'Alejandra Martos no acostuma a parlar de la seva vida privada, però sempre que ho fa, és contundent. Ha deixat clar que no tornarà amb Amelia, encara que es veuen sovint i passen molt de temps junts. Des que van anunciar la ruptura, cap dels dos s'ha tornat a enamorar, o, almenys, no ha transcendit.

Raphael, un dels artistes més importants del país, ha fet història a la música, però també ha tingut temps de ser un bon pare.

Per això haurà somrigut en veure els seus fills més units que mai. Els germans Martos s'han convertit en uns dels grans protagonistes del casament més important dels últims anys.