Imatge primer pla de Marc Clotet

Marc Clotet emociona amb el vídeo més especial dels seus fills

L'actor finalment ha pogut veure als seus fills després de molt de temps

Marc Clotet és un actor i presentador català que té un gran renom arreu del país. Gràcies a la feina, no para de viatjar d'un lloc a l'altre, però això implica un sacrifici perquè s'ha d'allunyar de la seva estimada família.

L'actor català ha estat l'últim mes i mig a l'Uruguai, a Montevideo,  per la gravació d'un projecte que té entre mans. Després de tants dies fora de casa i sense veure als seus dos fills, la Lia i el Neo, finalment Marc ha tornat a Catalunya.

Marc Clotet comparteix la seva rebuda a casa

A través d'un vídeo d'Instagram, Marc Clotet ha compartit el moment que ha vist als seus dos fills després d'estar un mes i mig separat d'ells. 

«Tornada a casa després d'un mes i mig. No els he pogut trobar més a faltar», comença dient el fill del doctor Buenaventura Clotet. En el missatge adjunt amb el vídeo ha remarcat l'emocionat que està: «Quina sort tinc de tenir-vos Natàlia, Lia i Neo», afegeix l'actor. «Us estimo infinit», acaba.

Les imatges que emocionen als espectadors

En el vídeo, l'actor rep amb els braços oberts i molt d'afecte als seus dos fills. Primerament a la gran, la Lia, i després al Neo, el petit de la casa.

Els dos nens corren emocionats cap al seu pare després de no veure'l durant un mes i mig. Al final del vídeo adjunta un seguit de fotos amb els seus dos fills.

Un vídeo que ha fet caure la llagrimeta als 193.000 seguidors de l'actor  que han comentat de forma molt positiva la seva publicació. I és que l'amor que el presentador de TV3 sent cap a la seva dona i els seus fills transmet tendresa a tots els que ho veuen.

Marc Clotet i la seva parella tenen dos fills

Marc Clotet manté una relació amb Natàlia Sánchez, una actriu coneguda per la seva participació en la mítica sèrie de 'Los Serrano'.

Els actors es van conèixer el 2014 al teatre mentre preparaven l'obra 'Amantes' i des de llavors són inseparables. La parella actualment té una casa preciosa als afores de Barcelona i tot i que l'actriu és de Madrid, té un català impecable que ha facilitat molt la seva integració a la capital catalana.

En Marc i la Natàlia tenen dos fills: la Lia i en Neo. La petita Lia va néixer el 2019 de forma prematura i en Neo va néixer l'any següent, en un part completament natural i el que la parella descriu com un «viatge meravellós»