El pilot Marc Márquez durant un esdeveniment de 'Dazn' el 27 de febrer de 2020

Marc Márquez podria haver-li pres la nòvia a un actor de 'La Casa de Papel'

Un moviment a les xarxes socials ha delatat el possible afer del pilot de Moto GP i una coneguda actriu

La parella formada pels actors María Pedraza i Jaime Lorente ha trencat després de dos anys d'amor, tal com ha confirmat la revista 'Hola!'. Els intèrprets, coneguts pels seus personatges a 'La Casa de Papel' i 'Élite', van iniciar un romanç fa dos anys fruit dels seus dies de rodatge a la sèrie 'Élite', però sembla que l'amor se'ls ha acabat, o que algú (molt conegut) s'ha interposat en el seu camí.

 

L'alarma saltava a principis d'aquest any, quan la parella es va delatar a les xarxes socials fent-se un 'unfollow', i tot seguit l'actriu va decidir esborrar d'un cop de ploma les fotografies que tenia publicades en el seu Instagram al costat de qui havia estat el seu xicot durant els últims dos anys. Ell, en canvi, segueix mantenint les fotografies de tots dos, de moment.

 

I és que tots dos han estat compartint durant tot aquest temps moltes imatges i moments en les seves respectives xarxes socials, sense cap mena  d'inconvenient a l'hora de mostrar el seu dia a dia o d'acudir junts a programes de televisió com 'El Hormiguero', en el que sempre s'ha fet evident la química existent entre ells.

 

Llavors, què ha passat? Els motius de la seva ruptura es desconeixen de moment, encara que els rumors apunten que l'actriu podria haver trobat un nou amor en el pilot català de Moto GP, Marc Márquez, i és que María Pedraza és una gran aficionada al món del motor.

Instagram els delata

Els rumors sobre un possible afer entre el pilot català i l'actriu han començat a sonar fort arran d'un comentari que ha deixat Pedraza davant un 'selfie' del pilot, ja que tots dos se segueixen en xarxes socials. Davant d'una fotografia de l'esportista preparat per al seu entrenament amb bicicleta, l'actriu reaccionava enviant un comentari que deia textualment: «'cute'», o el que vindria a significar alguna cosa així com 'que maco'.

 

Els seguidors de tots dos no van trigar a adonar-se'n d'aquest detall i començar amb tota mena d'especulacions, que han dut a fer pensar que entre tots dos podria haver-hi alguna cosa, que podria fins i tot estar relacionat amb la recent ruptura de la parella d'actors. A més, aquest detall se suma a la infinitat de 'likes' que ja habitualment es dedicaven tots dos, de manera que les sospites sobre un possible afer entre els joves han pres força. Davant l'enrenou causat, l'actriu ha esborrat el seu comentari a correcuita.

 

Marc Márquez i la seva ruptura amb Lucía Rivera

Per la seva banda, el pilot català està solter des del març, quan va trencar amb la model Lucía Rivera, filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera, amb la qual va estar sortint durant un any i mig. A causa de les seves atapeïdes agendes, ja que ell és pilot i ella model, passaven molt temps separats i els costava quadrar agendes, encara que sempre intentaven poder veure's.

 

La relació va acabar coincidint amb l'Estat d'Alarma i sembla que allà va acabar. Tots dos sempre s'havien mostrat molt discrets en la seva relació, i sempre que se li va preguntar a Lucía Rivera o Marc Márquez pel seu amor, poc o gairebé res s'atrevien a dir; no eren d'aquells que vociferaven el seu amor als quatre vents, ni tampoc en xarxes socials.

Es desconeix quin va ser el detonant de la seva ruptura, però Lucía sí que ha volgut recentment llançar un 'dard' al seu ex arran de la pregunta d'un dels seus seguidors, que li ha preguntat si acabar amb la seva última relació la va fer canviar i estimar-se més que abans, una qüestió a la qual la model ha contestat d'una manera molt reveladora: «Doncs sí, la veritat. I em va costar molt», va deixar entreveure.