Imatge de Santi Millán.

Marc i Rut, els fills de Santi Millán que ja saben què ha passat amb el seu pare

La família del presentador de 'Got Talent' ha sortit perjudicada després de la polèmica

Tothom es troba en xoc després del que va passar amb Santi Millán. El presentador de Got Talent s'ha convertit durant les últimes hores en el focus de totes les mirades per un vídeo que es va filtrar a les xarxes socials.

Un enregistrament summament polèmic, ja que es mostra a Santi mantenint relacions sexuals amb una dona que no és Rosa Olucha, la seva dona. El còmic va ser qui va gravar aquesta escena, però no va ser el responsable de penjar-lo a les xarxes.

En qüestió de segons, el vídeo ja circulava, sobretot, a Twitter. I és que molts usuaris es van dedicar a compartir l'enregistrament en què es veia a Santi en una situació força compromesa.

Santi Millán i Rosa Olucha
Al vídeo es veu Santi Millán sent infidel a Rosa Olucha. | Instagram
 

El fet de difondre el vídeo suposa un delicte greu que està penat per la llei. Així mateix ho va assegurar l'actor quan va veure que havia estat víctima d'un crim contra la seva intimitat. «Jo no vull dir com s'han d'enfocar les coses, però la notícia aquí és que s'ha comès un delicte», assenyalava de manera molt contundent.

Ara com ara, aquestes han estat les úniques declaracions que ha ofert sobre això. No només ell s'ha vist perjudicat, sinó també aquest vídeo ha afectat la seva vida com a pare i marit.

La dona de Santi Millán, Rosa Olucha, explota a les xarxes socials

Santi Millán solia ser un personatge força discret pel que fa a la seva vida privada. I és que, malgrat treballar en el món de la televisió, poques vegades parlava públicament del seu entorn familiar.

Però, per desgràcia, aquesta situació ha canviat i totes les mirades estan posades als familiars més propers al presentador. És a dir, a la seva dona, Rosa Olucha, i als seus dos fills adolescents, Marc i Rut.

Aquests personatges més propers al còmic estan passant per un dur moment. I és que es troben al focus mediàtic, una cosa que no estaven acostumats els petits de la casa.

Encara que Rosa Olucha també es dedica al món de la televisió, no sol protagonitzar cap polèmica. L'assetjament i la quantitat de preguntes que li han plantejat han provocat que la dona de Santi Millán exploti a Instagram.

I és que, malgrat que el matrimoni ha passat per diverses crisis sentimentals, la directora de televisió no ha dubtat a defensar-lo. Sens dubte, un missatge clar i contundent que no ha tingut por de publicar.

«Jo estic bé. Hauríeu de preguntar-vos com està ell. Ell és el que ha patit un atac a la seva intimitat, que per cert, és un delicte», començava escrivint.

«Per als que no ho sàpiguen, hi ha molts tipus de família. A la nostra, la llibertat, el respecte i la tolerància són els pilars sobre els quals hem construït aquest projecte. Em fa molta mandra veure que a hores d'ara, el sexe consentit i privat segueixi causant un escàndol».

Sens dubte, unes paraules que han sorprès els seguidors de tots dos. A més, la realitzadora de televisió assegura que tant ella com la seva família estan bé. Una bona notícia el fet que els fills del matrimoni estiguin tranquils davant la situació en què el seu pare s'ha vist exposat.

Els fills de Santi Millán, allunyats de la polèmica

No només la dona de Santi Millán ha rebut l'afecte de tots els fans, sinó també d'alguns dels seus companys de televisió. Tant José Corbacho com Carme Chaparro i Dani Martínez se sumaven a donar suport a la família en aquests moments complicats que estan vivint.

Marc i Rut, de 16 i 14 anys respectivament, no han declarat res sobre això, ja que són menors d'edat. D'altra banda, per sort de la família i la privadesa de Santi Millán, el vídeo va ser eliminat tan aviat com va ser possible i ja no en queda cap rastre.

Imatge de Santi Millán i Rosa Olucha, la seva dona, als Premis Gaudí.
Després de les declaracions de la dona de Santi Millán, podria no produir-se una ruptura. | GTRES
 

El que sí que es té constància és de qui van ser els encarregats de difondre l'enregistrament compromès. De moment, no es coneixen públicament les seves identitats, però tot indica que les autoritats de mica en mica van descobrint qui va provocar aquest escàndol.

D'altra banda, encara no se sap com es va fer públic el vídeo. Algunes fonts apunten que Santi Millán podria haver estat víctima d'un hackeig. No obstant això, res està clar per ara i no ens quedarà més remei que esperar que surti la llum la causa de la seva divulgació.