Primer pla d'Olvido Hormigos

Olvido Hormigos surt del seu amagatall per parlar amb Santi Millán

Olvido Hormigos reapareix just quan fa 10 anys de la difusió del seu vídeo íntim

Olvido Hormigos ha reaparegut després d'estar apartada del món mediàtic durant anys. L'antiga regidora de Los Yébenes entén molt bé el que està passant Santi Millán després de filtrar-se el vídeo sexual.

Quan estan a punt de fer-se els 10 anys des que va crear jurisprudència després del seu propi escàndol sexual, Olvido ha trencat el silenci. La difusió del seu vídeo íntim va fer que el Codi Penal inclogués com a delicte compartir vídeos o imatges privades sense autorització. Ara, Hormigos mostra tot el seu suport al presentador de Got Talent.

Olvido Hormigos torna 10 anys després del seu vídeo íntim

Olvido Hormigos tornava a la memòria de tots després de conèixer-se com un vídeo sexual de Santi Millán es va convertir en trending topic. Diumenge passat, el presentador català va ser testimoni de la difusió d'un moment íntim que ha generat una allau de reaccions.

La primera, la del mateix Santi, que només es va limitar a dir que la divulgació de l'enregistrament es tractava d'un delicte. I té raó, però el que molts desconeixeran és que va ser gràcies a Olvido que aquesta classe de situacions ara són castigades per la llei.

Olvido Hormigos
Olvido Hormigos dona tot el seu suport al presentador català | GTRES

El mes d'agost vinent, es complirà una dècada des que l'exregidora de Los Yébenes va ser víctima del que avui es coneix com a 'sexting'. El seu vídeo íntim enviat al seu amant va fer-se viral i Hormigos va decidir denunciar-ho. Així, va fer-ho jurisprudència i avui dia «serà castigat amb una pena de presó de tres mesos a un any o multa de sis a dotze mesos».

El Español s'ha posat en contacte amb la que va ser edil socialista per saber la seva opinió sobre el que va passar a Millán. Encara que prefereix mantenir aquesta part del seu passat tan allunyada com sigui possible, sí que ha volgut mostrar-li tot el seu suport al presentador.

Imatge de Santi Millán.
Olvido Hormigos reviu el seu malson després del que ha passat amb Santi Millán | Europa Press

«Li trasllado tota la meva força i els meus ànims», ha dit sense voler aprofundir molt més en el tema. Per ella, el seu cas va ser un malson que la va obligar fins i tot a dimitir del càrrec a l'Ajuntament de Los Yébenes. La seva vida va fer un tomb i es va convertir en el centre de debats i especulacions de tota mena.

Olvido Hormigos reviu el seu pitjor moment

Olvido Hormigos comprèn millor que ningú el que deu estar passant Santi Millán després de la difusió del seu vídeo íntim. Si bé és cert que les reaccions no han estat les mateixes que les que va patir la mateixa edil socialista, ningú no parla d'una altra cosa.

Tots dos estan casats i amb fills, però en el cas d'Olvido va viure un autèntic escarni públic. Lluny de tenir cap mena de suport, va ser assenyalada i qüestionada com a dona i com a mare. En canvi, en el cas del català, de seguida n'hi ha hagut que han sortit a defensar-lo.

Va ser precisament aquest escarni el que va provocar que caigués en una profunda depressió. «Va ser horrible, vaig intentar fer vida normal des del primer dia, però sempre amb el cap ajupit», reconeixia en una entrevista.

«Em moria de vergonya, moltes nits em ficava al llit i pensava a prendre'm en unes pastilles per no despertar-me l'endemà», va confessar.

▶️ La mujer de Santi Millán se desahoga en sus redes sociales

Olvido va travessar el seu pitjor moment essent assenyalada i fortament criticada, situació per la qual Millán no ha passat. «La gent va començar a insultar-me i a dir-me que m'havia de dedicar a fer pel·lícules porno», va recordar.

Imatge d'arxiu d'Olvido Hormigos amb el cabell tenyit de rossa
Olvido Hormigos va pensar a llevar-se la vida | GTRES

Fa 10 anys, difondre un vídeo íntim enviat per un dels protagonistes no estava castigat per la llei, per tant, el cas d'Hormigos es va arxivar. Un any més tard, el Codi Penal es va actualitzar per les noves tecnologies i, aleshores sí que es va considerar il·legal difondre un vídeo o imatges sense autorització.

Avui dia, el que va passar a l'exregidora va quedar impune, però va crear jurisprudència i va ser clau per canviar la llei. Una llei de què ara es poden beneficiar algunes de les víctimes d'aquesta classe de delictes contra la intimitat.