Santi Millán i Rosa Olucha

El secret de Rosa Olucha, dona de Santi Millán, que ara agafa sentit

Rosa Olucha fa servir Instagram per enviar un contundent missatge sobre la suposada infidelitat de l'actor Santi Millán

Rosa Olucha, directora i realitzadora de televisió, ha estat notícia durant els últims dies, encara que no precisament per la seva feina. Tot es deu a la filtració d'un polèmic vídeo en què sortia el seu marit, l'actor i presentador Santi Millán, mantenint relacions sexuals.

Totes les alarmes van saltar quan la gent es va adonar que la dona amb qui practicava sexe no era la seva dona Rosa Olucha. Sens dubte, un escàndol de gran magnitud que ha fet trontollar el matrimoni. Tant és així que la mateixa Rosa ha hagut de donar la cara pel seu marit davant de l'assetjament que ha rebut per part dels mitjans i el públic.

Fotomuntatge de Santi Millán i la seva dona Rosa Olucha.
Santi Millán i la seva dona, Rosa Olucha, passen per un moment amarg. | CatalunyaDiari

 

Rosa Olucha parla clar sobre el tipus de relació que té amb Santi

A través d'Instagram, Rosa Olucha ha deixat les coses clares pel que fa al tipus de relació que manté amb el presentador. A més, ha qüestionat públicament el tipus de comentaris que ha estat rebent després dels fets.

Dirigint-se cap a les persones que han mostrat empatia per ella, els contesta el següent:

«Jo estic bé. Hauríeu de preguntar-vos com està ell. Ell és el que ha patit un atac a la seva intimitat que, per cert, és un delicte», començava dient.

«No heu de sentir pena ni donar suport a ningú. Jo no soc una víctima i aquí no hi ha bàndols ni propietats», continuava.

Amb la següent frase ja feia entendre que tots dos mantenen una relació oberta: «Ni ell és meu ni jo soc seva».

Unes declaracions que contrasten amb allò que va dir Santi Millán fa uns quants anys. «Jo estic amb la meva dona d'una forma egoista perquè em fa millor a mi», afirmava aleshores el presentador de Got Talent.

En els successius stories, Rosa Olucha fa un comunicat a favor del respecte, la tolerància i la llibertat. Tres aspectes que, segons la catalana, han estat claus en el seu matrimoni fins avui.

Imatge de Santi Millán i Rosa Olucha, la seva dona, als Premis Gaudí.
Santi Millán està casat amb Rosa Olucha des del 2009. | GTRES
 

«Em fa molta mandra veure que, a hores d'ara, el sexe consentit i privat segueixi causant escàndols. Sí, senyors, la gent folla! Dins i fora de la parella».

Així de contundent es mostrava la dona de Santi Millán, farta de la polèmica causada pel vídeo sexual. Tot indica que la suposada infidelitat del presentador no ho era, sinó que més aviat és una pràctica habitual dins la dinàmica de la parella.

Imatge de Santi Millán.
Santi Millán manté una relació oberta amb la seva dona. | Europa Press
 

La realitzadora de televisió ha aprofitat també per denunciar el paternalisme i la condescendència amb què es tracta les dones davant de situacions així.

«Em fa gairebé més mandra que, quan es fa públic, la majoria s'apiada de les dones amb el clàssic 'pobreta, que no s'assabentava' o 'que imbècil que ho permetia'». Després, amb una «Merda de societat catòlica i patriarcal», Rosa Olucha concloïa el seu contundent monòleg sobre la seva vida privada.

Aquest cop dur a la intimitat de Santi Millán sembla que ha enfortit l'enllaç entre la parella. Així ho ha explicat la mateixa Rosa Olucha. «Hem ensopegat mil vegades, hem parlat quan ha calgut, hem canviat el ritme quan ens n'hem cansat i, de moment, no ens ha anat tan malament».

Finalment, Rosa Olucha va decidir pujar les captures de les seves històries al perfil d'Instagram perquè tothom pogués llegir la seva opinió. En aquesta publicació, ha rebut el suport d'amics i companys de professió com José Corbacho, Laura Escanes, Judit Mascó, Carmen Chaparro o Beth Rodergas.