Una marca russa crea una Barbie inspirada en la reina Letícia

Aporta un toc informal i un maquillatge que denota la intenció de veure's cada vegada més natural

Reina Letícia
La reina Letícia aposta cada vegada més per un maquillatge natural | La Coctelera

La reina Letícia ja pot començar a fer col·lecció de nines d'ella mateixa. Sí, per estrany que sembli, la marca russa AFD Group ha creat la segona 'barbie' imitació de la reina d'Espanya i ho ha fet amb tota mena de detalls.

La primera rèplica que van fer estava més inspirada en l'estil formal i protocol·lari de Letícia. Tal com es pot veure a les imatges, la Letícia recreada duia el vestit que va lluir a la festa preboda de Kate Middleton i el príncep Guillermo. Un vestit i elegant vestit blau marí que anava acompanyat d'un sofisticat recollit i un recarregat maquillatge.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Una rèplica amb l'estil més informal de la reina

En aquesta ocasió, a la nina de Letícia la van acompanyar d'un nino que recreava l'aspecte físic del rei Felip VI. Però la segona recreació de Letícia arriba amb un toc més informal, sense un dels seus 'looks' més comentats i amb un maquillatge denota la intenció de veure's cada vegada més natural.

En aquesta ocasió, la firma russa ha dissenyat a una Letícia amb un vestit texà, de la marca Hugo Boss, que va lluir durant la visita a les activitats dels cursos d'estiu de l'Escola Internacional de Música de la Fundació Princesa d'Astúries en l'auditori Palau de Congressos Príncep Felip d'Oviedo.

En aquest model, Letícia llueix el cabell sense cap mena de recollit ni cua i és evident que recrea el maquillatge amb tonalitats neutres que cada vegada li agrada més lluir a la reina. La marca AFD Group es dedica a crear exemplars de ninos que són còpies de personatges famosos de tot el món. Així doncs, Letícia pot estar ben contenta, ja que la seva forma de vestir, pentinar-se i maquillar-se, no només causa sensació en revistes de moda internacionals, sinó que inspira per a noves i originals creacions com aquesta.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari