Ana Obregón no aixeca el cap: la seva mare, ingressada d'urgència

L'actriu ha rebut un nou cop a poques setmanes del primer aniversari de la mort del seu fill

Fa gairebé dotze mesos que Ana Obregón viu immersa en el dol. El pròxim 13 de maig es compleix un any des que va morir el seu únic fill, Álex Lequio, a conseqüència de la complicada malaltia que patia i, a tan sols unes setmanes de l'arribada d'aquest dia tan dur per a ella, l'actriu ha rebut un nou cop. Segons la informació que ha compartit la revista 'Semana', la seva mare, Ana María, ha hagut de ser ingressada d'urgència a l'hospital aquest cap de setmana.

Amalia i Celia, els grans suports d'Ana Obregón

Ana Obregón i tota la seva família estan molt preocupats pel seu estat de salut i, encara que han de complir amb les restriccions imposades per la pandèmia, estan intentant ser-hi per tot el que pugui necessitar. Així ha quedat demostrat en les imatges que ha publicat també la revista, on han mostrat les visites que han fet l'actriu i les seves germanes, Amalia i Celia, al centre mèdic on està ingressada Ana María.

Les tres estan fent torns perquè la seva mare, que ja té més 90 anys, estigui acompanyada en tot moment. Cap d'elles vol que la seva progenitora es quedi sola ni un moment i ara mateix l'únic desig que tenen és seguir de prop la seva evolució.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana Obregón està molt afectada per aquest nou cop que li tenia preparat la vida i que, sens dubte, l'ha transportat onze mesos enrere, quan va perdre al seu fill. L'actriu no ha pogut amagar la seva preocupació per l'estat de salut de la seva mare. No obstant això, confia que es recuperarà com ja ho ha estat fent durant els últims anys. Ana María ha hagut de ser ingressada a l'hospital en diverses ocasions en els últims temps, però sempre s'ha recuperat i ha pogut tornar a casa i això és el que Ana Obregón vol que torni a passar ara.

La mare de l'actriu ja va haver de ser hospitalitzada el 2015 per un vessament cerebral i uns anys després, el 2017, va haver de tornar novament a un centre mèdic per un problema cardíac. En aquesta ocasió no ha transcendit el motiu que l'ha portat a haver de tornar a ser ingressada a l'hospital, però un cop més l'actriu i els seus han demostrat ser el major suport que té.

Com ja va passar llavors, Ana Obregón i les seves germanes han tornat a demostrar una vegada més que la seva família és el més important per a elles. Les tres estan molt unides i fan pinya quan arriben les adversitats. Les germanes, de fet, es van convertir en el major pilar per a Ana Obregón després de la mort d'Álex Lequio i ara han tornat a demostrar que són els pilars de la família.

L'actriu, en definitiva, no està travessant el seu millor moment, a tan sols unes setmanes que es compleixi un any de la dura pèrdua del seu únic fill, però tot i això no s'ha rendit i està a totes al costat dels seus éssers estimats.

L'última imatge d'Ana María abans de ser ingressada

L'última imatge que hi ha de la mare d'Ana Obregón és una en què ella mateixa va publicar en el seu compte d'Instagram amb motiu del 95è aniversari del seu pare. Una instantània en la qual apareixen els seus progenitors somrient i que va servir per tranquil·litzar els seus seguidors, ja que gràcies a ella van saber que tots dos mantenien un bon estat de salut.

«Moltes felicitats, pare. Avui fas 95 anys de la mà de l'amor de la teva vida per gairebé 68 anys. Donaria la resta de la meva vida per poder celebrar-ho tots junts com sempre, però estic segura que algú des del cel t'està cantant el feliç aniversari. Algú que  t'admirava i t'estimava moltíssim, com tots els teus fills, nets i besnets», escrivia l'actriu.


Comentaris

envia el comentari