Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós en la gala de 'Supervivientes 2023'

La mare d'Asraf Beno: qui és i quin tipus de relació té amb Isa Pantoja

Asraf Beno va deixar clar a Supervivientes el que pensa de la seva mare

Asraf Beno es convertirà en el marit d'Isa Pantoja el pròxim 13 d'octubre. La parella, que està molt il·lusionada amb un enllaç que han hagut de posposar diverses vegades, està amb els últims detalls de la celebració. Asraf comptarà amb la presència de persones tan importants per a ell com la seva mare, Amina, que té una relació molt especial amb la seva futura nora.

Asraf Beno es va fer molt popular després de començar a sortir amb la filla d'Isabel Pantoja. El que va ser Míster Univers Mundial 2018 va conèixer la seva promesa durant la seva participació en l'edició de 'Gran Hermano VIP' de l'any 2018. Des d'aleshores han estat junts i s'han mantingut forts malgrat les polèmiques que envolten el clan Pantoja.

La mare d'Asraf opinava sobre l'enllaç del seu fill amb Isa Pantoja

Tot al contrari que la família de Beno, que sent devoció per la família i parla orgullós dels seus orígens i, sobretot, de la seva mare, Amina Elkasmi. A ella es va referir durant la seva participació en 'Supervivientes' i va explicar com ha estat d'important i ho és en la seva vida.

«Ha estat sempre un suport, m'ha donat molts valors, m'ha educat molt bé. Això és una cosa que també ho valoro molt, sempre m'anima a fer coses», explicava emocionat Beno. Asraf es va mostrar molta preocupació en pensar que la mare estaria malament durant la seva participació en el concurs.

La mare d'Asraf, molt discreta, va fer unes declaracions l'any passat a 'Viva la vida' sobre la boda del seu fill. La futura consogra d'Isabel Pantoja va confessar estar feliç amb l'enllaç que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia de la covid.

Amina desitjava aleshores que la família de Chabelita al complet pogués acudir a l'enllaç. «És molt trist que estigui sola a la boda, a mi m'agradaria que hi fossin tots» apuntava la mare d'Asraf.

Asraf Beno està molt unit a la seva mare i als seus germans

I continuava en clara referència a la relació entre la Isa i la seva mare. «S'han de deixar els problemes a part encara que sigui per un dia i mirar per Isa», concloïa la mare d'Asraf. Tot i això, de moment no queda clar si la cantant estarà present en un dia tan important com la boda de la seva filla. «Convidada està, però no en sé res», deia fa pocs dies el nuvi.

Captura de la mare d'Asraf Beno parlant amb una reportera del programa 'Viva la vida' de Telecinco
La mare d'ASraf Beno es va pronunciar sobre la boda del seu fill i Isa Pantoja. | Mediaset

Amina Elkasmi només va tenir paraules positives per a la que serà la futura dona del seu fill. «És molt bona noia, a mi m'agrada», deia la mare d'Asraf sobre la parella del seu fill. Segons ella mateixa va assegurar, la família estava feliç per l'enllaç.

Preguntada pel vestit de núvia d'Isa Pantoja, Amina es va mostrar molt comprensiva. «Que esculli el que a ella li agrada, és la seva boda i que estigui com a ella li agradi».

Contradient els rumors de distanciament entre Asraf i la seva mare, tots dos estan units malgrat viure a ciutats diferents. Asraf compta a més amb el suport dels seus germans Monsif i Anuar. Precisament, aquest últim va saltar a la fama com a defensor del seu germà durant el seu pas per GH VIP.

Amb Isabel Pantoja o no, el que és segur és que Asraf i Isa es convertiran en marit i muller el pròxim 13 d'octubre. Serà civilment i en una hisenda propera a la capital sevillana. Al costat d'ells al voltant de 200 convidats donaran fe de l'enllaç i gaudiran d'una festa amb tota mena de luxes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!