Primer pla de Fidel Albiac

La mare de Fidel Albiac, trencada: la relacionen amb l'intent de suïcidi de Rociíto

Fidel Albiac podria prendre mesures després de les acusacions que està rebent la seva família

Fidel Albiac ha demostrat, gràcies a la seva estratègia impecable, que no és l'home fosc que certes persones han volgut vendre.

Antonio David Flores, el seu gran enemic, treballa sense parar perquè el públic en tingui una mala imatge d'ell, però no ho ha aconseguit.

L'exmarit de Rocío Carrasco ha traspassat tots els límits en involucrar la mare de Fidel en un escàndol molt seriós.

Rociíto va revelar al seu documental Contar la verdad para seguir viva que va intentar suïcidar-se perquè no tenia forces per seguir endavant.

Aquest episodi va impactar tant els espectadors de Telecinco que la cadena va decidir prescindir d'Antonio David i el van acomiadar de manera fulminant.

L'antic col·laborador no aconsegueix oblidar-se d'aquest atreviment i no pararà fins a venjar-se'n.

Antonio David i Fidel Albiac
Antonio David hauria danyat la imatge de Fidel Albiac | Catalunya Diari

Fidel Albiac, seguint el relat de Rocío, va evitar que l'intent de suïcidi acabés en tragèdia, però suposadament hi ha alguna cosa que ningú no explica. Antonio David assegura que el dia que va passar la mare d'Albiac era present, de fet va ser ella qui va acompanyar Carrasco a l'hospital.

Aquesta és la informació que l'antic tertulià de Sálvame ha exposat al seu canal de Youtube.

Fidel podria prendre accions legals contra Antonio David, ja que aquest podria haver comès un error greu en parlar d'una persona anònima.

«Llegiré una cosa d'aquest document de l'intent de suïcidi de Rocío, però només llegiré una frase. Realitzem entrevistes amb la pacient i el seu acompanyant, la pacient no accepta que realitzem l'entrevista sense el familiar», diu Flores.

«Rocío Carrasco, sota el que ella anomena un intent de suïcidi, es puja al cotxe i no truca a una ambulància. Va acompanyada de la seva sogra, que en aquell moment estava amb ella a casa seva», assegura el pare de Rocío Flores.

Els fans de Rociíto pensen que no calia involucrar una dona anònima i innocent en una història tan delicada.

Fidel Albiac ja ha traçat un pla per fer justícia

Fidel suporta més de 20 anys que certs periodistes i col·laboradors televisius en parlin sense manejar dades correctes. Han distribuït rumors força nocius, però ell no ha pensat mai a donar un cop a la taula i explicar la seva versió.

Rocío Carrasco ha assegurat a El programa de Ana Rosa que el seu marit únicament es defensarà als tribunals.

Antonio David assegura que la mare d'Albiac era a casa de Rociíto quan aquesta va intentar posar fi a la seva vida i hi ha una cosa que no entén.

No comprèn el motiu pel qual Telecinco ha omès una dada que té tanta importància per a ell.

És possible que la cadena hagi volgut protegir una persona anònima, ja que si és cert el que explica Flores el seu paper aquell fatídic dia no és rellevant.

Albiac està cansat de rebre atacs injustificats i aquesta vegada s'han traspassat tots els límits.

Farà tot el possible per protegir la seva família, ja que són persones anònimes que no tenen res a veure amb la televisió. Antonio David Flores podria rebre una demanda important en les pròximes setmanes, ja que ha fet un acte força greu.

Fidel Albiac protegirà Rociíto i lluitarà contra Antonio David

Fidel sap que la millor manera de guanyar les batalles mediàtiques és envoltant-se d'un bon equip d'advocats.

Fonts properes asseguren que no s'asseurà mai en un plató de televisió per respondre als seus enemics. Ha traslladat aquesta guerra als tribunals i no cridarà l'atenció de la premsa en aquests moments tan delicats.

Rocío Carrasco està immersa en un projecte important: vol desemmascarar la seva família materna, el famós clan Mohedano.

Compta amb el suport del seu marit, qui farà tot el possible perquè aquest repte acabi de manera exitosa.

Els amics de Rociíto estan encantats amb el comportament d'Albiac i consideren que és el millor que ha pogut fer.