Primer pla d'Íñigo Onieva seriós

La mare d'Íñigo Onieva, assenyalada després de saber-se les últimes informacions

Íñigo Onieva no desitja que la seva mare pateixi per això

Íñigo Onieva sap que està vivint tranquil aquesta llarga espera. Una espera que tindrà el seu punt àlgid al casament que celebrarà al costat de Tamara Falcó el pròxim 17 de juny al Palau del Rincón. Mentrestant, aprofita per estar amb la família i gaudir de la seva companyia, especialment amb la seva mare Carolina Molas.

Un parell de dies després que Isabel Preysler, la sogra d'un Íñigo Onieva, complís 72 anys a la millor companyia, ara li ha tocat el torn a Carolina.

Molas ha fet 54 anys i s'ha envoltat de la família per celebrar un any més. El seu fill li ha dedicat un post al seu compte d'Instagram malgrat que la felicitació ha estat força concisa.

Íñigo Onieva felicita la seva mare pel seu 54è aniversari

La veritat és que Íñigo Onieva va escollir una imatge en què podem veure una fotografia de mare i fill en un viatge a Granada. Una foto en què Isabel  apareix amb un somriure a la boca. «Feliç aniversari, mare», era el missatge que escrivia Íñigo a les seves xarxes socials.

Per si no n'hi hagués prou, una altra de les que ha felicitat la seva mare ha estat la germana de l'empresari, Alejandra Onieva. L'actriu i influencer ha escollit una foto molt personal amb la seva mare on  lloava la seva figura, afirmant que ella «és la millor».

La veritat és que Carolina volia celebrar amb magnificència el seu aniversari i que tot i caure en dilluns no ha deixat de ser especial per a la mare d'Onieva.

Íñigo Onieva assumeix que va celebrar el seu aniversari sense la presència de la parella

Ha estat al costat dels seus sopant en un conegut restaurant madrileny. I aquesta vetllada ha acabat amb el típic 'aniversari feliç' que ha emocionat enormement Carolina Molas.

Això sí, a les imatges que han publicat a les xarxes socials no s'ha vist la filla de Preysler. I tot apunta que la marquesa de Griñón no ha acudit a aquesta celebració familiar de la mare d'Íñigo Onieva.

El que sí que va estar felicitant el 72 aniversari a Isabel Preysler va ser el jove empresari. Aquest va visitar la seva casa de Puerta de Hierro per degustar un ric pastís amb Isabel i la seva nòvia.

Parlant de Carolina Molas, sempre que l'hem vist ser preguntada pels reporters de premsa, la seva elegància ha quedat fora de dubte. En aquest cas, per al seu aniversari ha triat un vestit molt especial de punt vermell amb ribetejats en ziga-zaga plens de brillantor.

Íñigo Onieva confirma com s'emporta amb ella després de reconduir la seva relació

A més, ha lluït un escot a l'esquena que era la millor manera de lluir les seves millors gales per a un dia tan important, envoltada dels que més l'estimen.

Primer pla de Tamara Falcó.
La promesa d'Íñigo Onieva ha admès que es porta fenomenal amb la sogra. | GTRES

Alhora, també ha triat complements de color negre que anaven molt apropiats per al disseny que portava ahir.

Sempre quedarà el dubte del motiu pel qual suposadament no ha estat la marquesa al seu aniversari. La veritat és que totes dues es porten més que bé en els darrers temps.

Tot i que no es pot negar que el seu bon rotllo es va truncar després de la polèmica ruptura del 2022 d'Íñigo i la seva noia. Però aquesta etapa ha quedat enrere pel bé de tothom.

«Ateses les circumstàncies era inviable, ells s'havien d'ocupar d'Íñigo, però amb la seva mare em porto fenomenal», va aclarir fa poc la marquesa de Griñón.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!