Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.

La mare d'Íñigo Onieva trenca a plorar i li deixa a Tamara Falcó una cosa clara

Íñigo Onieva i la seva família no estan portant bé la separació

Tamara Falcó i Íñigo Onieva segueix sent l'exparella més buscada a la premsa rosa d'aquesta setmana. Cada dia que passa hi ha una novetat per explicar sobre la seva ruptura.

D'Íñigo Onieva no se'n sap res des que dissabte passat va anar a refugiar-se a casa de la seva mare, Carolina Molas. Es desconeix si ha sortit de la casa o hi segueix amagat. La que sí que ha hagut de fer front a la premsa ha estat, precisament, la seva mare, a la sortida d'un club esportiu. Una dona a qui se la veu destrossada per tot el que està passant.

Tamara Falcó també ha reaparegut als platós. Va ser ahir a la nit a El Hormiguero, Pablo Motos li va fer una entrevista en què la marquesa de Griñón va explicar tots els detalls de la ruptura amb Onieva.

Tamara Falcó regna a Antena 3 parlant d'Íñigo Onieva

A la cadena no li va agradar gens, segons Kiko Matamoros, que la filla d'Isabel Preysler donés les primeres paraules en exclusiva a Sálvame. Ara, però, ha aparegut a El Hormiguero.

Amb un 15,9% de share, Antena 3 va governar ahir la quota d'audiències davant d'altres cadenes. El motiu va ser Tamara Falcó. Molts espectadors volien saber l'opinió definitiva de la dissenyadora de moda després de la ruptura amb Íñigo Onieva.

Com ja molts esperaven, Tamara Falcó va assegurar que el 17 de juny, data en què s'havia de casar, està lliure. No obstant això, potser ningú s'esperava la seva manera de dir-ho, amb un somriure i ironia. Els companys també li van contestar amb gràcia, li van dir que ja havien cancel·lat molts altres compromisos per poder assistir a l'esdeveniment de l'any.

Foto de Tamara Falcó a 'El Hormiguero'
Tamara Falcó va explicar la seva ruptura al públic d'El Hormiguero  | Atresmedia

La col·laboradora també va confessar les primeres impressions que va tenir Isabel Preysler en assabentar-se del drama. Li va trucar al cotxe mentre estaven anant al casament d'uns amics aquest divendres. Pel que sembla, la seva mare la va advertir que tota la premsa estava revolucionada. Tamara li va assegurar que, segons Íñigo, no s'havia de preocupar, ell li havia afirmat que el vídeo no era pas recent.

«Llavors ho heu de dir», va explicar Tamara que li va dir la seva mare. Íñigo es va oferir per fer-ho i va donar les seves declaracions exculpatòries. Durant el dia, Preysler la va tornar a trucar i li va dir que hi havia més vídeos, Tamara els va veure i la seva mare la va tornar a trucar molt preocupada. «Jo li vaig dir que només era qüestió de temps, si no són del 2019, sortirà». Després, tot va passar molt de pressa.

La dissenyadora també va confessar que abans d'anar-se'n a casa de la seva mare dissabte, va deixar l'anell de compromís a sobre de la taula.

L'aparició de la família d'Íñigo Onieva

Poc es coneix d'Íñigo Onieva des de dissabte, només el comunicat que ell va emetre per Instagram demanant perdó.

Ara, qui torna a aparèixer és la mare de l'empresari, Carolina Molas, visiblement afectada. La premsa li preguntava com es trobava després que Falcó es canviés de número de telèfon i l'esborrés de les xarxes socials.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamará Falcó ha trencat la seva relació amb qui era la seva sogra, Carolina Molas | GTRES

Molas no podia parar de plorar, des de la porta del club esportiu fins on tenia aparcat el cotxe. No va pronunciar paraula, però amb els seus sentiments va enviar un missatge clar a la seva exnora sense parlar. Com ja se sabia, ella no estava d'acord com ell havia fet les coses. A més, Molas tenia molt bona relació amb la marquesa.

No obstant això, aquesta situació hauria superat la bona relació que tenien. Tant, que Tamara Falcó no li va dedicar cap paraula durant la seva aparició televisiva.