Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores, enfadada amb Olga Moreno: no es creu com va començar la història d'amor

Rocío Flores sentencia la seva madrastra Olga Moreno per mentir sobre la seva nova parella

Rocío Flores està molt enfadada amb la seva madrastra després d'assabentar-se que l'andalusa manté una relació amb el representant de totes dues des de fa uns mesos.

Rocío Flores té la mala sort de no assabentar-se de molts temes que afecten la seva família. Assumptes pels quals ha patit molt en el passat, i ha vist que ha passat de nou. La seva madrastra i Agustín Etienne han començat una relació sense el seu coneixement i això ha provocat el distanciament amb Olga Moreno.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i el seu representant, Agustín Etienne
Rocío Flores no es creu la versió que explica Olga Moreno sobre com va començar la seva relació amb Agustín Etienne | La Noticia Digital

Un distanciament que podria ser definitiu si no s'asseuen a parlar d'aquest tema i llimar asprors. Fa uns dies, Moreno donava una exclusiva després de confirmar a Semana i a tota la pàgina que «ha trobat un home que la fa feliç».

Rocío Flores no es creu res de la relació amb Agustín Etienne

Després de la seva tumultuosa separació amb Antonio David i haver de veure com es parlava a la televisió de la nova parella d'ell, Marta Riesco, l'empresària veu la llum. Ho va passar malament en el moment que va saber que la reportera havia començat a veure's amb l'exguàrdia civil quan el matrimoni encara no s'havia separat.

Imatge d'Olga Moreno amb Agustín Etienne
Olga Moreno dona una versió que deixa moltes incògnites | Europa Press

Sap que està en un bon moment de la seva vida després d'afrontar una època molt delicada, però pel bé de la seva filla Lola ha tirat endavant. Ara només pensa donar-li tot el seu amor al seu representant i nou xicot, Agustín Etienne.

La veritat és que les declaracions que va oferir a l'esmentada publicació rosa, no han acabat de convèncer del tot a Rocío Flores. Segons l'ex d'Antonio David, només fa tres mesos que està amb l'agent, cosa que certs periodistes del cor posen en dubte i asseguren que la declaració de Moreno deixa moltes incògnites.

Les paraules de l'andalusa que enfaden la seva fillastra

En les declaracions a Semana, la madrastra de Rocío Flores afirmava que va ser ella la que es va insinuar a l'argentí i que aquest, al principi, no li feia gaire cas. «La veritat és que jo des de fa alguns mesos li tirava els trastos. Després de la meva separació, vaig començar a passar més temps a Madrid i sortíem amb els amics, amb les meves amigues…». Així ho confessava l'andalusa a l'entrevista exclusiva de dimecres passat.

La veritat és que Olga va exposar que «passàvem més temps junts i jo tot el temps li tirava els trastos, però ell només reia. No em prenia seriosament i no s'ho creia», assenyalava davant l'estupefacció de Rocío Flores.

Així va començar la història d'amor entre Olga i el seu representant

En un moment donat, i segons explica l'ex Antonio David, l'andalusa volia quedar sola amb ell i un bon dia li ho va proposar de cop i volta. Olga explica l'exclusiva que Agustín «reia de les seves ocurrències» i va ser en aquell moment quan va posar sobre la taula les seves intencions, cosa que va sorprendre molt Etienne. «Sempre sortíem amb els nostres amics i li vaig demanar, per favor, que un dia sortíssim ell i jo sols», pregava Olga al seu representant des de fa anys.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
Rocío Flores, enfadada amb Olga Moreno per no explicar-li la relació | Europa Press

La veritat és que Rocío Flores no es fia ni un pèl d'aquesta versió que ha explicat Moreno. La jove podria pensar que es tracta tan sols d'un muntatge amb què treure el màxim rendiment econòmic possible i que l'amor, en aquest cas, és una cosa secundària o, fins i tot, que no hi té cabuda.