Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mario Biondo i la seva mare Santina D'Alessandro

La mare de Mario Biondo es venja de la mort del seu fill destapant el verdader assassí

Santina sap perfectament qui va matar Mario Biondo

El cas de la mort de Mario Biondo ha fet un gir considerable les últimes hores, després de la sentència d'un jutge de Palerm, a Itàlia. L'exmarit de Raquel Sánchez Silva, aquella nit de maig del 2013, perdia la vida en estranyes circumstàncies. Ho feia al pis que compartia a Madrid amb la coneguda presentadora de Telecinco.

Fotomuntatge de Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, i la parella entre Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo
Després de la mort del seu fill, la mare de Mario Biondo vol que es faci justícia | LND

Després d'anys de peticions de reobertura del cas, finalment, la justícia italiana ha donat la raó a la família del càmera. Assegura que el marit de Raquel Sánchez Silva podria haver estat assassinat per persones no identificades que van simular un suïcidi.

Es destapa la veritat després de saber que Mario Biondo va ser assassinat

La veritat és que això no és suficient per a la família del càmera mort. La lluita no ha acabat per als pares de Mario Biondo. I és que Santina, mare de l'extreballador de Mediaset, té clar que demanaran la reobertura del cas a Espanya i envia un contundent missatge a  la seva exnora.

«Para de dir mentides i parla. Parla! Hauries d'estar buscant els assassins del meu fill», li ha etzibat a través d'Informalia . En una xerrada en profunditat amb aquest mitjà, Santina Biondo mostra el seu enuig pel llarg silenci de la presentadora espanyola.

El gran enuig de la familiar de Mario Biondo

«Quina vergonya! No parla perquè vol mantenir l'honor de Mario, però quin honor? Va tacar la seva imatge ella mateixa fent publicar articles que deien que el meu fill era cocaïnòman. I que havia mort jugant a un joc eròtic. Hauria d'estar buscant els assassins del meu fill en comptes de callar».

«Para de mentir i de parlar, parlar i parlar. Als jutges italians sempre els va dir «No me'n recordo». Només això», lamentava la mare del càmera presumptament assassinat.

Foto dels pares de Mario Biondo, Pippo Biondo i Santina D'Alessandro.
Els pares de Mario Biondo han donat la seva opinió | GTRES

I és que Santina Biondo enfureix per l'estrany silenci de la presentadora i no entén per què no s'ha mullat en un assumpte que té tant a veure amb ella. El que la família del càmera mort té clar és que arribaran fins al final de la investigació, amb totes les conseqüències que això comporta.

Saben que serà difícil saber qui és la persona o les persones que van posar fi a la vida de Biondo, però esgotaran totes les seves opcions fins que no hi hagi més remei que tancar el cas.

Aclareix la teoria de l'asfíxia eròtica

La familiar de Mario Biondo ha aclarit també certs aspectes polèmics sobre les possibles pràctiques del seu fill, com ara la teoria de l'asfíxia eròtica. Santina indica que aquest terme és mentida i que es va filtrar als mitjans de comunicació amb mala intenció, ja que mai no va quedar constància en cap informe pericial.

«La justícia italiana va concloure que es tractava d'un assassinat, excloent-ne categòricament el joc eròtic que, entre altres coses, no existeix en cap arxiu italià ni espanyol. La fiscalia de Palerm va tenir el testimoni d'un familiar de Raquel que va afirmar que la vídua va aprendre aquesta pràctica extrema el 2008, quan va viatjar a Anglaterra per millorar el seu anglès», protesta.

Pla general de Mario Biondo, el marit mort de Raquel Sánchez Silva
Segons la justícia italiana, Mario Biondo hauria estat assassinat | EUROPA PRESS

També ha donat la seva opinió respecte al suposat consum d'alcohol i substàncies del seu fill, que hauria estat molt alt la nit de la seva mort.

«Les fotos forenses van capturar només una llauna de cervesa sense alcohol i cendrers nets. Pel que fa a la qüestió de les drogues, el mateix Leonardi (un traficant) va declarar als jutges italians que havia conegut Raquel el 1998».

«Per confirmar això, es va trobar el número de telèfon d'aquest individu i diversos missatges sobre un lliurament al telèfon mòbil. Perquè Mario va fer una còpia de seguretat i la va guardar al seu PC», conclou Santina.