José Fernando Ortega

La mare real de José Fernando Ortega decideix parlar

José Fernando s'enfronta al seu pitjor malson

José Fernando Ortega assisteix atònit a tot el que està passant dins de la família. Després de sortir a la llum el testimoni de la seva germana Rocío, una nova amenaça plana sobre els fills de 'La más grande' i Ortega Cano. Els fills adoptius de la cantant i el torero es troben al punt de mira i les seves vides podrien experimentar un gir radical.

José Fernando segueix reclòs en un centre per recuperar-se de les seves addiccions i la seva situació és delicada. A més, els nombrosos fronts que té la família no resulten de gran ajuda per a la seva rehabilitació i la cosa promet complicar-se encara més. Ara, la seva mare biològica es plantejaria prendre la paraula i donar la cara.

José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega
José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega, a punt de tornar al passat | Europa Press

 

José Fernando Ortega és un pas més a prop de conèixer la seva veritable mare

José Fernando va ser adoptat juntament amb la seva germana Gloria Camila per Rocío Jurado i Ortega Cano amb tan sols sis i tres anys respectivament. Des de llavors, la seva vida va fer un canvi radical i van passar a formar part d'una de les famílies més rellevants del nostre país.

Però la seva vida no ha estat un camí de roses. Al cap de poc temps, la xipionera va acabar morint, deixant els dos petits orfes de mare. Començava per a ells un periple molt complicat sense una figura materna on refugiar-se.

José Fernando va ser el més problemàtic dels dos germans i les seves addiccions a certes substàncies li van provocar més d'una topada amb la policia. Va acabar ingressat en una clínica de desintoxicació, on roman des de fa més de quatre anys.

La seva germana Gloria ha estat potser la que més pendent ha estat del seu pare i del seu germà, però l'actual situació familiar l'ha sobrepassat. Veure la seva germana explicar els problemes familiars i el presumpte maltractament que hauria exercit l'extorero a la cantant ha acabat passant-li factura.

Ara, una nova amenaça plana sobre ells. Segons Diego Arrabal, persones properes a la mare biològica de José Fernando i de Gloria s'han posat en contacte amb els mitjans espanyols. La intenció és donar a conèixer la seva història i intentar recuperar aquells dos fills que va donar en adopció l'any 1999.

José Fernando es prepara per al cop definitiu

La vida de José Fernando és a punt d'oferir-li un dels cops més inesperats. Sembla que la seva veritable mare vol sortir de l'anonimat i reivindicar l'afecte dels dos germans.

Resulta una història molt semblant al que va passar amb la mare biològica de Chabelita, que va sortir a la llum per demanar retrobar-s'hi. Però, ara, les coses són una mica diferents perquè tant José Fernando com Gloria es troben en una situació personal molt delicada.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega podria recuperar l'afecte de la seva mare | GTRES

A més, l'aparició de la seva mare podria ajudar a aclarir com es va produir l'adopció de tots dos. Cal recordar que, en un enfrontament entre Ortega i Antonio David, l'exguàrdia civil va deixar anar una frase que va fer reaccionar l'extorero.

«Tu no diguis res sobre els meus fills i jo no explicaré el que tu i Rocío vau fer per adoptar els vostres», va exposar l'ex de Rocío.  Aquest advertiment va tenir els seus efectes, ja que, des d'aleshores, el vidu de 'La más grande' es va posicionar al costat d'Antonio David.

José Fernando Ortega i la seva mare Rocío Jurado
José Fernando coneixeria la veritat sobre la seva adopció | GTRES

Sens dubte, conèixer els orígens dels fills d'Ortega genera un gran interès. Sobretot després de saber com Gloria va viure l'adopció, recordant que va ser «sortir d'un pou negre per arribar a una vida plena de llum».

A veure si, els pròxims dies, la mare biològica dels germans de Rocío Carrasco decideix deixar l'anonimat per explicar la seva història.