Mari Cielo Pajares con gafas de sol en la calle

Assenyalen que Mari Cielo Pajares pateix problemes alarmants de salut mental

L'actriu ha iniciat una teràpia psicològica amb professionals i ha explicat a 'Sálvame' el moment anímic en què es troba

Mari Cel Pajares va tornar a l'esfera pública per confessar el dur moment pel qual està passant. La filla d'Andrés Pajares va acudir a 'Sálvame' completament trencada després dels últims esdeveniments. Feia temps que no se sabia res de la seva vida i l'equip del programa va decidir posar-se en contacte amb ella. La sorpresa va ser majúscula, Pajares no se sent bé i demana ajuda.

Són diversos els problemes pels quals està travessant i que han acabat per provocar-li una profunda depressió. Mari Cielo va decidir posar-se en mans de professionals, però és tant el seu sofriment que se sent incapaç d'avançar. Només arribar a plató, el seu aspecte deia molt sobre el seu estat actual. Sense poder contenir les llàgrimes i a la vora d'un atac d'ansietat, l'actriu va explicar la seva història i demanava que algú l'ajudés.

Els problemes mentals de Mari Cielo Pajares

L'entrevista a Mari Cielo Pajares va deixar a plató de 'Sálvame' completament en silenci. «No estic molt bé, no em trobo del tot centrada i estic tenint ajuda psicològica», deia res més donar-li pas la presentadora. La nul·la relació amb el seu pare, els problemes econòmics i la seva recent ruptura han provocat que Pajares toqui fons. La seva visita a plató no va ser del tot agradable i la seva desesperació va commoure a tots els col·laboradors.

Sense un treball que li pogués reportar uns beneficis que li permetessin ajudar la seva mare, va decidir posar nua per a una coneguda aplicació. Ella mai ha tingut cap problema a mostrar el seu cos, però el fet de generar contingut diari ha acabat per passar-li factura. No ha pogut aguantar la pressió i ha acabat explotant de la pitjor manera. Durant la seva intervenció va rebre la trucada de Chonchi, la seva mare, que va acabar per desestabilitzar-del tot.

[Tweet] 1419679018538917888 [/ tweet]

Sense poder contenir les llàgrimes i visiblement nerviosa, Mari Cielo va enfrontar a la seva mare que li donés espai «perquè no estic bé». L'actriu va confessar que la seva mare l'atabalava amb contínues trucades i li va retreure que no anés a veure-la a l'UCI quan va estar ingressada. La discussió entre mare i filla va anar en augment i l'actriu va acabar cridant i sent clara. «No estic bé», repetia fora de control i entre sanglots.

El seu estat no va passar desapercebut per a l'audiència, que es va quedar enganxada davant el televisor. Molts van apuntar als seriosos problemes mentals pels quals podria estar travessant l'actriu.

La resposta d'Andrés Pajares als problemes de salut de la seva filla

Mari Cielo va relatar que el primer que li van aconsellar a teràpia era que havia de marcar distàncies amb tot el relacionat amb el seu pare. Per poder afrontar el dany que l'actor li ha fet al llarg de la seva vida, primer s'havia de centrar en ella. Per aquest motiu es va negar a 'Sálvame' rotundament a posar-se davant un croma on sortia la imatge d'Andrés Pajares. El seu punyent testimoni confessant la seva depressió no va commoure gens ni mica el seu progenitor.

[Tweet] 1419696062705676296 [/ tweet]

Així ho va demostrar en un missatge a través del seu compte d'Instagram on va qualificar de «patètiques», les declaracions de la seva filla. «És lamentable que un pare hagi de suportar això», deia. «Espero que sigui pel seu estat de salut mental; li desitjo que es millori i que no faci més el RIDÍCUL», ha sentenciat. Unes paraules publicades només vint-i-quatre hores després que Mari Cielo confessés els durs moments pels quals està passant: «Tinc una depressió des de fa dos mesos», explicava sense poder contenir les llàgrimes.