María Jesús Ruiz s'estrenarà com a cantant aquest estiu

L'ex miss Espanya i guanyadora de 'GH DÚO' gravarà un 'hit' musical

María Jesús Ruiz es troba preparant un 'hit' musical per triomfar aquest estiu
María Jesús Ruiz es troba preparant un 'hit' musical per triomfar aquest estiu | TELECINCO

María Jesús Ruiz, que encara està assimilant la seva recent victòria a ‘GH DÚO’, ja es troba immersa en nous projectes laborals, entre ells, està treballant en un tema musical que probablement sortirà aquest estiu.

L’ex miss Espanya estrenava nova feina aquest passat dijous a Mediaset, ja que es convertia en col·laboradora del ‘dating show’ de Cuatro ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Pel que es veu, la seva vida professional està imparable i María Jesús Ruiz confessava al portal ‘Jaleos’ el seu nou projecte per aquest estiu, en el qual començarà a treballar durant les pròximes setmanes: «Gravaré un tema musical per a l’estiu». 

 

 

María Jesús és fan de Sebastián Yatra

La model ja va mostrar indicis del seu talent musical a la casa de Guadalix quan es va animar a cantar el tema ‘Déjame quererte’ del colombià Sebastián Yatra; de fet, l’oportunitat de gravar aquest nou tema musical li ha vingut de la mà del colombià, ja que ella va col·laborar en el seu videoclip anteriorment. Malgrat que li agradaria poder cantar una cançó amb aquest artista, ha revelat que el tema el cantarà ella sola.

 

Sebastián Yatra, llegint-li un missatge emotiu a María Jesús Ruiz a 'GH DÚO'
Sebastián Yatra, llegint-li un missatge emotiu a María Jesús Ruiz a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

La de Jaén no rebutja cap oportunitat laboral i s’anima amb tot el que li sorgeixi. En aquesta aventura musical la precedeixen altres famoses de ‘realities’, que anteriorment ja es van animar a cantar temes musicals d’estiu, com són Sofía Suescun o Ylenia Padilla. Tot i això, ella parla sincerament i reconeix sobre si mateixa: «no és que jo canti massa bé». 

A banda d'això, la model segueix intentant digerir l’èxit i tot el que li ha succeït d'ençà que va trepitjar la casa de ‘Gran Hermano’, i es mostra molt sorpresa del gran suport que està rebent per part de la gent del carrer: «Una cosa és que siguis un personatge més o menys públic i que et reconeguin pel carrer, i després està l’onada d’afecte que he rebut dia a dia».


Comentaris

envia el comentari