María Jiménez experimenta una «lleu millora» de salut, malgrat la seva gravetat

El comunicat mèdic informa que la cantant segueix sota ventilació mecànica, estable i amb pronòstic greu

María Jiménez al programa de Bertín Osborne
María Jiménez està ingressada a l'UCI en pronòstic encara greu | Telecinco

L'esperança és l'últim que es perd i María Jiménez ho està demostrant. La cantant porta uns dies ingressada a l'UCI després que es compliqués la seva operació intestinal. Tal com ha estat explicant el seu fill Alejandro durant els darrers dies, el seu pronòstic és greu i, fins al moment, es manté en vida gràcies a la respiració mecànica i els avenços i atencions mèdiques.

No obstant això, les noves notícies que arriben sobre la seva salut deixen entreoberta una porta a la possibilitat que, a poc a poc, es vagi recuperant. Segons explica 'La Coctelera', els seus familiars han decidit fer públic el darrer comunicat mèdic a través de les xarxes socials de la mateixa cantant.

Una lleu millora en les darreres hores

En aquest sentit, l'informe dels metges explica que: «La pacient ha experimentat en les darreres hores una lleu millora. Segueix sota ventilació mecànica, estable i amb pronòstic greu». El seu fill ha estat l'encarregat de donar l'última hora als mitjans de comunicació amb intervencions com la del passat dissabte al 'Sábado Deluxe'. De la mateixa manera, ha contestat a les preguntes que els reporters de 'Chance' li han fet a la seva sortida de l'hospital.

En la mateixa línia del comunicat, Alejandro ha manifestat sentir-se esperonat amb què la seva mare millori donat que sembla que, dins la gravetat, el seu estat comença a estabilitzar-se. Ara doncs, caldrà esperar per saber com segueix evolucionant la cantant que, sens dubte, està passant pel moment més delicat de la seva vida, en el qual, es veu lluitant entre la vida i la mort. 

Per sort, la seva família està sempre amb ella, donant-li el suport i les forces necessàries per seguir endavant. Un exemple és la fidelitat de la seva germana, que junt amb el seu nebot, és una habitual a l'hospital on està ingressada Jiménez.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMUNICADO #mariajimenez #comunicado

Una publicación compartida por Maria Jiménez Oficial (@mariajimenezoficial) el

També et poden interessar...

  • María Jiménez sorprèn Bertín Osborne amb la seva pintoresca casa
  • María Jiménez, greu a la UCI, mentre recorda entre llàgrimes a la televisió, la mort de la seva filla

Comentaris

envia el comentari