María Jiménez, operada d'urgència per un problema digestiu

La cantant fa una setmana que es troba ingressada en un hospital de Cadis

María Jiménez roman ingressada en un hopistal de Cadis
María Jiménez roman ingressada en un hospital de Cadis | TELECINCO

Durant l'última tarda a Telecinco, el programa ‘Sálvame’ es feia eco d’una notícia que va deixar tots els col·laboradors i l'audiència bastant preocupats. La informació venia de la mà del reporter Kike Calleja, que entrava al programa per donar la notícia que María Jiménez havia estat operada d’urgència uns dies enrere i que es trobava ingressada a l’hospital.

Kike Calleja desvelava els motius de l’ingrés: «va ingressar la setmana passada d’urgència. La van haver d’operar per un problema a l’aparell digestiu. Ha estat diversos dies a l’UCI». Per sort, la cantant ja es troba millor i descansa a planta, en un hospital de Cadis, on està rodejada dels seus familiars: «Ha pogut estar acompanyada de la seva germana i del seu fill».

 

Kike Calleja informava de l'ingres de la cantant
Kike Calleja informava de l'ingrés de la cantant | TELECINCO

Se la va trobar a faltar durant la 'Feria de Abril'

L’absència de María Jiménez a la 'Feria de Abril' va ser un dels detonants que va fer saltar totes les alarmes, ja que tothom l’esperava, però la cantant no es va presentar per l’ingrés que va sofrir; tal com afirmava Mila Ximénez: «Me n’he recordat d’ella a la Feria» a la qual cosa Kike li contestava que efectivament, la seva absència va ser sonada, ja que «l’esperaven i de fet no va poder anar-hi, i va ser llavors quan va saltar l’alarma. L’esperava molta gent». La cantant segueix recuperant-se adequadament a planta, mentre s'espera que pugui sortir aviat de l'hospital: «Si tot va bé, és possible que el dimecres li donin l’alta per a poder recuperar-se a casa».

  

Des de fa uns anys, la salut de la cantant s’ha vist ressentida, sobretot des que se li diagnostiqués un càncer de mama el 2013 que finalment va poder superar l'any 2017. En una entrevista a ‘Viva la vida’, que va concedir just després de superar el càncer, explicava que a més a més, havia sofert diferents alts i baixos en qüestió de salut que l’havien mantingut apartada de l’esfera pública: «Em van operar d’un càncer de mama, després de coll, després em vaig trencar el peroné, vaig deixar de fumar i em va venir molta gana. He passat un temps 'tocada', però ja estic molt millor».


Comentaris

envia el comentari