Primer pla de María José Campanario

María José Campanario revela que a casa seva l'estan pressionant molt

María José ha sortit del seu amagatall i ho ha explicat tot

María José Campanario és tot un enigma. Des que va donar a llum el seu petit Hugo, no se n'ha tornat a saber res. No surt a fer la compra, ni a passejar.

Això no ha fet res més que preocupar el seu entorn que creu que el fet d'haver tingut un nadó, l'està pressionant molt. Però Maria José l'únic que vol és que les càmeres no gravin el seu petit, vol protegir-lo per sobre de tot.

Aquesta vegada, ha estat diferent perquè l'odontòloga ha sortit del seu amagatall per assegurar que a casa seva n'hi ha dos que l'estan pressionant molt. De qui es tracta?

▶️ Vídeo del dia

Maria José Campanario no pot més

L'opinió pública va emmudir quan María José Campanario i Jesulín de Ubrique van anunciar a cop d'exclusiva que esperaven un nadó. Els rumors de crisi a la parella es van esfumar amb aquesta notícia que, nou mesos després, es va convertir en realitat.

La parella, des del principi, tenia molt clar que protegiria el seu petit Hugo per sobre de tot. No havia de cometre el mateix error que amb els seus dos altres fills, per la qual cosa van portar tot el procés en silenci.

Fins i tot l'ingrés hospitalari per donar a llum de María José Campanario va passar desapercebut. Tot i això, el sorprenent va arribar després, quan no es va gravar a l'odontòloga sortint de l'hospital amb Hugo. Només Jesulín va somriure a càmera entrant a la finca que la parella té a Jerez de la Frontera.

María José Campanario i Jesulín
María José Campanario no apareix en públic | MEDIASET

Després d'això, no hi ha hagut rastre de María José Campanario, i això que l'odontòloga ja està recuperada al cent per cent del seu part. La pressió dels mitjans de comunicació ha estat el motiu pel qual la dona del torero prefereix mantenir-se en silenci.

Tot i això, hi ha vegades que és inevitable i avui és un d'aquells dies. Pel que sembla, la dona del torero ha explicat al seu entorn més íntim que a casa n'hi ha dos que l'estan pressionant molt. I no parla d'ella, sinó de la seva filla Julia Janeiro.

María José, preocupada per Julia Janeiro

La jove es va convertir en l'objecte de les càmeres quan va fer la majoria d'edat. Ella no ha donat cap declaració i, de moment, no ha protagonitzat la portada de cap revista. Tot i això, els seus gestos al ser perseguida al carrer per la premsa sí que han estat objecte de notícies.

Fotomuntatge vídeo sala Julia Janeiro i els seus dos gats
Julia Janeiro mostra el saló de casa seva i els seus dos gats a les xarxes socials | ESPAÑA Diario

Això i els continguts que la jove puja a les xarxes socials. Julia és conscient que tot el que faci és objecte de crítiques, però tant li fa. Amb la majoria d'edat i el suport dels seus pares en tot, Julia comparteix el contingut que li dona la gana. És per això que, en les últimes hores, la noia s'ha convertit en la protagonista dels titulars. Julia ha mostrat a Instagram el saló de casa seva i com, malgrat l'edat que té, té cura de dos gats.

Aquests animals, encara que de vegades suposa tenir molta paciència, són l'alegria de casa seva. Una que comparteix a Madrid amb la seva parella actual, el futbolista italià Tommy Rossi.

La jove ha assegurat més d'una vegada que, tenir aquests animals a casa, suposa una gran pressió per a ella. El fet de cuidar-los, alimentar-los i que estiguin en la millor condició la té molt tensa. No hi ha dubte que Julia Janeiro ha crescut i que ara té més responsabilitats que mai.