Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario no pot amagar més l'última hora del seu embaràs

L'embaràs de María José Campanario genera molta polèmica

María José Campanario, de 42 anys, ens va sorprendre el passat mes de desembre anunciant que tornava a estar embarassada de Jesulín, de 48 anys. Una gestació que arribava després de dos fills en comú, Julia i Jesús de 19 i 15 anys, respectivament. I ara aquella torna a ser notícia, ja que són moltes les informacions que s'estan donant sobre que el nadó ja hauria nascut.

Diferents mitjans de la premsa rosa han arribat a manifestar que l'odontòloga ja hauria donat a llum per consell mèdic. Però ella i el seu entorn segueixen guardant silenci, fet que ha contribuït que les esmentades sospites s'incrementin.

María José Campanario, pel que sembla, ja hauria donat a llum

La dona de Jesulín tenia previst parir el pròxim 21 de juny. Tot i això, en les últimes hores s'ha vingut a informar que el part s'ha avançat i que ja ha tingut lloc.

En concret, ha estat a Ya es mediodía on s'ha donat aquesta notícia. Exactament, s'ha deixat caure que podria haver donat a llum el 16 de maig passat.

Encara més, s'ha indicat que el part s'hauria produït perquè «els experts han recomanat a la família programar-ho amb antelació». Recomanació que hauria estat indicada per la malaltia, fibromiàlgia, que ella pateix, per poder evitar complicacions per a si mateixa i per al nadó.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
Segons diversos mitjans, María José Campanario ja hauria tingut el bebè | Catalunya Diari

 

María José Campanario sorprèn amb el seu comportament

La mare de Julia Janeiro des que va saber que estava novament embarassada s'ha cuidat moltíssim. Fins i tot s'ha preocupat especialment d'estar tranquil·la i d'estar tan allunyada com sigui possible dels mitjans de comunicació.

Tot i això, en els últims dies ha fet una cosa que ha provocat que apareguin els rumors que ja hauria estat mare. Exactament, ja fa dies que té el mòbil apagat. Però no és tot perquè també està fora de WhatsApp i fins i tot ha procedit a deixar d'estar activa a totes les seves xarxes socials.

Aquesta circumstància ha fet pensar que María José ha donat a llum i ja està centrada en la cura del seu tercer fill. Això sí, hi ha mitjans que han exposat que aquesta mesura també l'ha pres per evitar que es filtri qualsevol dada sobre el nadó. I és que, pel que sembla, el presentarà de forma oficial a la portada d'alguna de les revistes del cor del nostre país.

María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro
La desaparició pública de María José Campanario ha fet saltar totes les alarmes | Catalunya Diari

Teoria aquesta última que es veu reforçada pel fet que la família de Campanario i Jesulín mantenen també absolut silenci sobre això. Així, malgrat que hi ha periodistes que han preguntat a éssers estimats com Víctor Janeiro, el seu entorn ha optat per no fer declaracions.

Fins i tot la cunyada del torero, Beatriz Trapote, s'ha negat a parlar de l'assumpte. I ha explicat la seva posició dient: «Com a bons familiars, hem decidit que ells són els que han de donar la notícia».

Més rumors sobre el nadó de Campanario

L'odontòloga i el torero han revelat aquests mesos poques dades de l'embaràs i ara del part. Tant és així que algun diari i revista han definit aquesta gestació com un autèntic búnquer.

Tot i el secretisme, han començat a circular més detalls del nadó. Entre aquests que possiblement rebi el nom d'Humberto, en honor al pare mort de Jesulín.

Humberto Janeiro
Un rumor diu que el nadó es dirà Humberto, com el seu avi patern | GTRES

Sigui com sigui, caldrà esperar per sortir de tots aquests dubtes.