Primer pla de María José Campanario

María José Campanario revela per què la seva filla Julia no tornarà

María José Campanario, culpable del gran disgust de la seva filla

María José Campanario ha tornat a la tranquil·litat domèstica després de revolucionar el panorama mediàtic amb la seva darrera exclusiva. Sí, després de moltes especulacions, s'ha fet una llarga entrevista exclusiva a Campanario i al seu marit, Jesulín de Ubrique.

María José i el seu marit es van deixar temptar pel xec econòmic i han explicat moltes coses de la seva vida, coincidint amb el vintè aniversari de casament. Tot i que s'havia rumorejat que presentarien Hugo, el seu nadó, en societat a través de la seva revista de capçalera, finalment no ha estat així. Han optat per preservar la imatge del nen i fer el reportatge ells dos.

Desenes de fotos i sucoses declaracions sobre el seu passat, present i futur. Tot per anunciar essencialment que estan feliços, que volen viure tranquils i que ja no en fan cas ni als rumors ni als que els volen desestabilitzar.

Tot i que malbaraten felicitat i alegria, no tot a la seva vida és de color de rosa. I és que hi ha algú molt important per a ells que no aprova la decisió que han pres de tornar-se a situar al focus públic.

María José Campanario rep un missatge de qui més li dol

María José Campanario es mostra encantada del reportatge que ha fet. La seva voluntat, després, és continuar vivint tranquil·la a casa seva, sense la pressió dels mitjans. Sap que això serà difícil, però també ha trobat el truc per aconseguir-ho i és bàsicament portar una vida allunyada de la fama.

Així doncs, no es prodiga en esdeveniments, festes ni photocalls. També rebutja les invitacions als programes de televisió i declina els reportatges a les revistes, més enllà de Hola!.

Tot i això, que ella concedeixi aquests reportatges sí que influeix directament en algú que vol viure la seva vida amb llibertat, però amb intensitat. Es tracta de la seva filla Julia Janeiro. Amb 19 anys, Julia ja s'ha independitzat de la llar familiar, viu amb el seu xicot a Madrid i vol gaudir la seva joventut.

Li encanta la festa, quedar amb els seus amics, sortir a sopar i fer-se fotos pel seu Instagram. Però odia la fama i, sobretot, que la persegueixin pel carrer els fotògrafs i reporters.

Això l'ha portat a tenir una actitud molt esquerpa amb la premsa, fins i tot desagradable. En aquest sentit, acostuma a mostrar-se seriosa i tensa sempre que li pregunten alguna cosa i poques vegades respon. Ara no ha pogut més i ha llançat un comentari que es dirigeix directament a la línia de flotació dels seus pares.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Jesulín i María José saben que la seva filla, Julia Janeiro, no tornarà a casa | CatalunyaDiari

«Pregunteu-los a ells, jo no he venut res», deia en clara referència a l'esmentat reportatge. Aquesta frase denota clarament que Julia està en contra que els seus pares segueixin fomentant sortir a les revistes. Això la repercuteix directament, ja que augmenta la pressió mediàtica en el seu dia a dia.

María José Campanario i la nena dels seus ulls

María José té, en Julia, la nena dels seus ulls. És la primera filla i sempre l'ha protegit i defensat. Tot i això, la nena s'ha fet gran i ja vola sola. Potser massa.

María José ha estat sempre al seu costat, en els moments més complicats. Així, la va ajudar amb el trasllat, després de l'operació de pit que es va realitzar i en totes les polèmiques pels seus embolics nocturns a discoteques.

Ara està més centrada o, com a mínim, així ho veuen els pares.

A l'entrevista, afirmen que la veuen «bé». «S'equivocarà, com tots, però té una cosa molt bona: aprèn dels errors. Això és molt important, és clar, li donem suport en tot el que decideixi fer».

Que aquest suport sigui recíproc, almenys pel que fa a aparèixer als mitjans, no és tan clar.