Imatge de la María Lapiedra i en Gustavo González durant un esdeveniment

La presumpta infidelitat de María Lapiedra amb un amic de Gustavo González

Un amic del conegut col·laborador podria haver estat el nou amor de la catalana

Una de les relacions més mediàtiques d’aquests darrers mesos, la de l’exactriu porno María Lapiedra amb el paparazzi Gustavo González, torna a ser el centre d’atenció pels possibles rumors d’una infidelitat de la catalana cap a la seva parella, informa 'La Coctelera'. 

Si bé sempre han aconseguit estar en televisió pel seu polèmic començament —els dos van confessar haver estat infidels a les seves parelles en el moment d'ajuntar-se, ja que estàvem casats — ara tornen a tenir protagonisme per aquesta suposada infidelitat.

La primícia de la infidelitat

El col·laborador Kiko Hernandez, company de plató amb Gustavo González, ha estat el responsable de revelar el presumpte engany de María Lapiedra. La primícia es va acompanyar d’imatges de l’exactriu durant les seves vacances a l’illa de Lanzarote, en les que es troba acompanyada d’un senyor amb qui manté  una actitud molt afectuosa. Hernández va confessar, a més, que quan  María va intuir que estava sent espiada i pillada 'in fraganti', va adoptar comportaments estranys.

  • Més notícies relacionades: María Lapiedra i Gustavo González, possible parella en un nou 'reality'

La identitat del suposat amant

Gema López, col·laboradora també del programa 'Sálvame', va explicar que  ja havia parlat amb anterioritat amb Gustavo, de qui és amiga, de les vacances de la seva parella. El motiu del viatge de l’exactriu de cinema per adults era fer una actuació, i va ser acompanyada per un amic del paparazzi.

La descripció física que Kiko Hernández va fer sobre l’home de les fotos, «grassonet, baixet i calb», encaixa a la perfecció amb aquest amic que forma part del cercle d’amistats més proper de Gustavo. És per aquest motiu que està havent-hi tanta polèmica.

Què opina Gustavo González?

En Gustavo González, ferm en la seva decisió de creure a la seva parella
Gustazo González, qui diu confiar en les paraules de la seva parella | TELECINCO

 

Després de fer-se públics els fets, Gustavo no ha dubtat ni un sol segon en subratllar  la confiança que té amb la seva parella. Com que no es trobava al programa en el moment de la notícia, va fer arribar un missatge a la seva companya Chelo García Cortes. 

«Si és una cosa molt explícita, me la creuré, però, de moment, confio en María», va insistir. D’altra banda, Kiko insisteix que, en el moment en què les fotografies preses en l'illa es facin públiques molt aviat, li resultarà difícil seguir creient María Lapiedra.

La declaració de María Lapiedra

No va trigar a trucar a 'Sálvame' quan els rumors al voltant d’una possible infidelitat s’estaven començant a conèixer en el plató. Molt indignada i negant rotundament cap mena d’apropament amb aquell home que l’acompanyava, va manifestar que «aquell noi és amic meu i de Gustavo.

«Com m'he de morrejar amb ell? Esteu bojos? Només estàvem prenent alguna cosa. Què passa? No puc anar a prendre alguna cosa amb ningú? Ja t’agradaria que talléssim perquè poguessis fer un 'show', però  jo estimo Gustavo i estem molt enamorats», va insistir la catalana.