Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de María Lapiedra.

María Lapiedra rep el revés que podria fer-la separar de les seves filles

María Lapiedra ja ha rebut la dura notícia que li complicarà la vida

María Lapiedra no pot creure el que està passant. Quan per fi havia aconseguit donar estabilitat i tranquil·litat a la seva vida, de nou les coses se li compliquen.

La model ha passat uns anys durs per defensar la seva relació amb Gustavo. Abans que ell, un altre home ocupava el seu cor. Es tracta de Mark Hamilton, el nom real del qual és Marc Amigó, el pare de les seves dues primeres filles, Martina i Carlota.

María Lapiedra i Hamilton es van separar el 2017. Aleshores es va fer públic que ella li havia estat infidel amb Gustavo, amb qui ja portava una relació secreta de diversos anys. Gustavo també se separava de la seva dona Toñi, després de 30 anys de relació i quatre fills en comú.

María i Mark van mantenir una tensa relació després de la ruptura per la custòdia compartida de les seves filles. En un principi, van acordar una custòdia compartida i que les petites passessin quinze dies amb cada progenitor.

La dona de Gustavo González va intentar que la justícia li donés a ella la custòdia perquè deia que les nenes passaven massa temps amb els avis paterns i que el seu pare treballava molt. Finalment, el jutge va decidir que les coses es quedessin com estaven: quinze dies amb cadascú.

Muntatge amb fotos de María Lapiedra i Gustavo González.
María Lapiedra està sent investigada per la justícia | Telecinco-GTRES

Gustavo i la seva dona han tingut darrerament una filla, Mia, i acaben de celebrar una boda de somni. No obstant això, ara sembla que aquesta felicitat ha desaparegut. I és que «l'Operació Deluxe» és el culpable, ja que la justícia té al seu focus tan Gustavo González com María Lapiedra.

María Lapiedra, investigada per «l'Operació Deluxe»

La model està molt atenta a totes les novetats de «l'Operació Deluxe». La imputació del seu marit en el cas li preocupava molt. Tot i això, ara també ella està acusada per aquesta trama de suposat espionatge a famosos.

De moment, hi ha 17 persones que estan sent investigades a «l'Operació Deluxe».

A més de Gustavo, també hi són María Lapiedra, Óscar Cornejo i Adrián Madrid (caps de La Fàbrica de la Tele), Kike Calleja o Ángel Fernández Hita. Aquest últim és el policia que, presumptament, treia la informació confidencial de més de 200 famosos, a petició de González.

Imatge de Gustavo González amb Angel Jesús Hita i Kike Calleja.
María Lapiedra, vinculada a l'Operació Deluxe | Trendings

Aquesta informació s'utilitzava per donar contingut als programes de La Fàbrica de la Tele, especialment a Sálvame. Alguns dels famosos investigats que ja han anat a declarar són el Maestro Joao, Aída Nízar, Omar Montes o Ramiro Lapiedra.

Precisament, aquest últim va ser parella de la model, de qui va adoptar el seu cognom.

La tempestuosa relació de María Lapiedra amb el seu ex

María va tenir una ruptura força complicada amb Ramiro, l'home amb qui es va casar abans de fer-ho amb Gustavo. De fet, encara avui arrosseguen algun conflicte judicial per les declaracions de María a la televisió contra Ramiro.

Imatge de Ramiro Lapiedra.
Ramiro Lapiedra va estar casat amb María. D'ell va adoptar el seu cognom | GTRES

Segons El Mundo, Ramiro es va sorprendre quan la Policia Nacional li va trucar per alertar-lo que era una de les víctimes de «l'Operació Deluxe». No obstant això, el seu cas és molt diferent dels altres. Segons diu al sumari i segons aquest mitjà, les consultes sobre Ramiro «tenien una motivació purament personal: facilitar la informació a l'advocat de la imputada per defensar-se pel cas obert per injúries».

Segons el sumari, la sol·licitud d'informació és del 2018, just després que Ramiro interposés una segona denúncia contra ella per les seves aparicions en televisió.

Lapiedra vol resoldre d'una vegada el conflicte que manté amb la seva exdona. «Sabia que feia temps que buscava la manera de fer-me mal usant mitjans bruts. Ara espero que amb això, es demostri que també ho ha fet de manera il·legal».

María Lapiedra segueix la seva vida com si res no passés. No obstant això, la justícia continua afegint imputats a aquesta trama que s'ha convertit en l'escàndol televisiu més gran dels últims anys. Ni Gustavo, ni ella podrien sortir ben aturats a la sentència final.