Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco

Rocío Jurado mai hauria permès l'última trucada de la seva filla Rociíto

La filla de Rocío Jurado va deixar enfonsada una de les seves millors amigues

Rocío Jurado ja no està entre nosaltres. I potser millor, perquè el que va fer la seva filla Rociíto va ferir al més profund del cor Carmen Borrego, i va ser notícia durant tot el cap de setmana. I és que es va esfondrar en ple directe de 'Sálvame' després de la intervenció de Rociíto, que va trucar des de casa seva.

Una intervenció que Rocío Jurado no hauria deixat que es produís, per la gran relació que mantenien totes dues quan vivia la 'chipionera'. I és que 'la Més Gran' tenia en gran estima a la Campos, i l'afecte era recíproc. «Rocío Jurado va ser una avançada a la seva època i una gran dona», deia fa temps Borrego.

Primer pla de perfil de Rocío Jurado
Rocío Jurado no hauria permès que la seva filla menysprees | GTRES

Rociíto va entrar a 'Sálvame' per confirmar la seva presència a la 'Sálvame Fashion Week', i els col·laboradors, en aquest cas Patiño, li va preguntar per un altre tema en qüestió.

En concret, parlem del motiu de l'absència de Rocío i Fidel al casament de José María Almoguera, fill de la tertuliana. «Jo sé que no l'ha molestat», deia la madrilenya.

Rocío Jurado i la trucada de la seva filla, que provoca que s'ensorri

En veure que la filla de Jurado tirava pilotes fora, Patiño li va preguntar el següent: «Si es casa Alejandra Rubio, aniries al casament?». «Si les circumstàncies fossin les adequades, segurament, aniria al casament d'Alejandra o el de la filla de Carmen», sostenia Carrasco.

Després d'un comiat una mica incòmode, tots vien com a Carmen Borrego li passava alguna cosa. «Se t'ha traspassat la cara, Carmen», opinava Gema López, cosa que va negar l'afectada.

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
La filla de Rocío Jurado i Fidel Albiac no van anar al casament del fill de Carmen Borrego | Trendings

«Jo ahir et veia des de casa i m'impactava veure't», li ha dit Patiño, i en aquell moment la tertuliana es va trencar per complet.

«M'hauria agradat que algú dels meus col·legues hagués dit una frase bonica del casament del meu fill. Tot no pot ser una merda en un casament tan important per a mi, res bo ha de dir ningú? Arriba un moment que fa mal», confessava plorant a llàgrima viva.

Molt afectada després de la punyalada de la filla de Rocío Jurado

«Em sembla lleig per ell, perquè José no s'ho mereix. Han treballat molt per aquestes noces. No he volgut saltar perquè sé que a ell no li agrada, però no he pogut més», prosseguia.

A més a més, l'afectada explicava que el seu fill ja li havia trucat preocupat diverses vegades des de la lluna de mel. «Està de viatge de nuvis, em fa pena que hi siguin i que l'únic que facin sigui pensar en el que diuen del dia més bonic de la seva vida», opinava.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
La televisiva es va esfondrar després de les paraules escoltades | Mediaset

Carmen va explicar que el que més mal li ha fet ha estat que «se'l menyspreï» als seus dos fills. Després de les seves paraules, Carmen Alcayde li donava suport després de trencar a plorar en directe com poques vegades l'havíem vist abans.

«Crec que no ho ha fet per fer-me mal, però m'ha fet mal»

Així les coses, ha volgut deixar clar que no li sembla gens bé que Rocío hagi fet aquestes declaracions tan dures. «No ha estat per mi, sinó pels meus fills. Tu pots anar al casament que tu vulguis. Encara que em sembla que amb el conflicte que s'ha muntat, que diguis que sí que aniries a la d'Alejandra, no m'ha semblat bé», relatava la tertuliana.

«Avui era força inoportú per a mi i per als meus fills, i m'ha fet mal. Jo crec que no ho ha fet per fer-me mal, però m'ho ha fet», s'expressava la filla de María Teresa sobre les paraules de la filla de Rocío Jurado.  Després d'acabar el seu 'speech', Carmen Borrego era ovacionada de forma eixordadora pel públic present al plató.