Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María del Monte amb ulleres i una brusa amb detalls florals apareix en primer pla, mentre que al fons se'n veu una imatge borrosa amb Sonsoles Ónega dins d'un cercle vermell i una icona de cambra.

María del Monte: sense escapatòria després de les seves fotos amb Sonsoles Ónega

Surten a la llum unes imatges de María del Monte i Sonsoles Ónega després d'haver sopat juntes a restaurant de Madrid

María del Monte, la reconeguda cantant i presentadora, sempre ha estat una figura pública que ha sabut mantenir la seva vida privada fora del focus mediàtic. Tot i això, en els últims dies, ha estat protagonista d'una notícia que ha deixat a tots sorpresos. Recentment, se l'ha vist en companyia de Sonsoles Ónega, una de les presentadores més populars del moment.

María del Monte ha estat recuperant a poc a poc la normalitat després de la sortida de presó del seu nebot Antonio Tejado. Recentment, va estar present a la Primera Comunió de la neta de José Luis López 'El Turronero' a Jerez de la Frontera. Després d'aquest esdeveniment, l'artista va posar rumb a Madrid per a una cita molt especial, on es va reunir amb Sonsoles Ónega.

María del Monte al plató de Sálvame amb cara de xoc amb una camisa floral
María del Monte mostra la seva gran amistat amb Sonsoles Ónega | Telecinco

Les imatges de María del Monte i Sonsoles Ónega pels carrers de Madrid

Totes dues van aprofitar un lloc en les seves agendes atapeïdes per gaudir d'un sopar en un dels restaurants més populars de la capital.

La trobada entre María del Monte i Sonsoles Ónega es va desenvolupar en un ambient de rialles i confidències. Segons testimonis, les dues amigues es van retrobar a un restaurant de Madrid, acompanyades d'un grup d'amics.

La vetllada va ser un moment per posar-se al dia i gaudir d'un divertit sopar. Les càmeres les van captar abandonant el local agafades del braç, mostrant una complicitat que fins ara no havia sortit a la llum.

Aquest gest d'amistat n'ha sorprès molts, ja que no es coneixia públicament la relació entre María del Monte i Sonsoles Ónega.

María del Monte i Sonsoles Ónega somrients caminant juntes, Maria amb camisa de ratlles i Sonsoles amb vestit blanc, envoltades de més persones.
María del Monte i Sonsoles Ónega captades sortint juntes d'un restaurant | Europa Press

Les imatges de Sonsoles i María malbaratant somriures i protagonitzant un afectuós comiat han causat un gran enrenou mediàtic.

Una cosa que també va sorprendre va ser que María del Monte acudís al sopar sense la companyia de la seva parella, Inmaculada Casal. Això és una cosa que crida latenció, ja que és habitual veure-les juntes en aquest tipus d'esdeveniments.

D'altra banda, a la seva sortida, María del Monte va esquivar les preguntes sobre el nebot Antonio Tejado. Per això va deixar a l'aire si ha tingut algun contacte amb ell o amb el seu entorn des que va obtenir la llibertat provisional.

L'amistat amb Sonsoles Ónega

Tot i que fins ara no s'havia parlat de la seva amistat, les imatges recents han demostrat que totes dues mantenen una relació propera i de confiança.

La vida professional de Sonsoles Ónega ha estat intensa, amb una agenda plena de compromisos a causa del seu paper com a presentadora en programes de televisió.

Tot i això, ha trobat temps per gaudir d'una nit agradable en companyia de María del Monte. Amb aquestes imatges han demostrat que la seva amistat és genuïna i sòlida.

Captura de Sonsoles Ónega a 'Y ahora Sonsoles'
Surt a la llum l'amistat de Sonsoles Ónega amb María del Monte | Atresmedia

María del Monte sempre ha mostrat ser una persona propera i afectuosa amb els amics i familiars. Aquesta amistat inesperada ha estat una bufada d'aire fresc per a Maria, que ha passat per moments difícils en els darrers mesos.

Les imatges i Sonsoles han estat una mostra de la capacitat de Maria per mantenir relacions autèntiques i significatives. Alguna cosa a destacar atesa la pressió mediàtica que sovint envolta la seva vida.