Primer pla de María del Monte amb el rostre seriós

María del Monte revela què va fer just abans de casar-se amb Inmaculada Casal

María del Monte, pendent del delicat estat de salut d'una persona molt propera a ella

No hi ha dubte que María del Monte ha tornat a ser notícia. En aquesta ocasió, la cantant es troba al focus d'atenció dels mitjans perquè ha contret matrimoni amb la periodista Inmaculada Casal, amb qui surt fa més de dues dècades.

Aquesta dada la va revelar el periodista Miguel Frigenti a través de Twitter i , posteriorment, va ser confirmada pel programa Fiesta. Segons asseguraven des d'aquest espai, María del Monte s'hauria donat el 'sí, vull' en una celebració molt íntima, a la seva ciutat natal, Sevilla.

Tot i això, aquest moment tan dolç i especial s'ha ennuvolat per un dur episodi que ha afectat una persona molt propera a la mateixa María del Monte.

L'emotiu missatge de María del Monte a Kiko Rivera

És així, ens estem referint al delicat estat de salut de Kiko Rivera, que va patir divendres passat, 21 d'octubre, un ictus. Tot i que al principi tot apuntava que el DJ es trobava en estat greu, el cert és que, passades les 24 hores, que eren les més crítiques, tot va millorar.

Així mateix, Kiko Rivera s'està recuperant a poc a poc i tot apunta que la seva recuperació és favorable. Això sí, encara està ingressat a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

María del Monte, amb posat seriós, en un plató de televisió
María del Monte ha enviat un emotiu missatge al fill de la seva examiga | Telecinco

Després de patir aquest inconvenient de salut, el fill de l'examiga de María del Monte es va voler pronunciar sobre això i va enviar públicament un missatge de calma. «Vull agrair a tothom per haver-se interessat pel meu estat de salut. Ja estic a la planta una mica millor, però no recuperat», començava escrivint.

«M'han arribat tots els vostres missatges d'afecte i m'han emocionat moltíssim. No puc estar amb el mòbil, però vull donar-vos les gràcies de tot cor. Gràcies també a les infermeres i a l'equip mèdic que m'han cuidat i m'han fet sentir com a casa», prosseguia.

«Ha estat un ensurt terrible, el més gran de la meva vida, no m'havia imaginat mai que tindria un ictus i realment vaig pensar que no me'n sortiria. Us estimo molt a tots i, si déu vol, aviat estaré al 100%», tancava Kiko Rivera.

Com s'esperava, aquest comunicat ha despertat tota mena d'emocions, ja que moltes cares conegudes no han dubtat a dedicar-li missatges de suport i d'afecte a l'exconcursant de GH VIP.

Entre tots els comentaris que hi havia, es podia llegir el de la mateixa Maria del Monte . «Recupera't aviat i cuida't molt. No oblidis que tu ets capaç de fer-ho i que la teva família et necessita», li escrivia.

Cal recordar que Maria del Monte va ser durant molts anys amiga íntima de la mare de Rivera. Tot i que ara no tenen cap mena de relació, el cert és que actualment María del Monte encara té contacte amb els familiars de la 'tonadillera', entre ells, els seus fills.

De fet, el mes de maig passat. María del Monte es va retrobar novament, després de set anys distanciades, amb Isa Pantoja , que li professa un enorme afecte, a Sálvame Deluxe . «Saps com ets d'important per a mi», li deia a la noia.

Imatge de María del Monte i Isabel Pantoja.
María del Monte sempre ha sentit un afecte especial pels fills de la seva examiga | Europa Press

María del Monte a Kiko Rivera: «la teva família et necessita»

La veritat és que el missatge de María del Monte ha aixecat tota mena de sospites perquè fa especial al·lusió a la família de Kiko Rivera. Per a ningú és sorpresa que el cosí d'Anabel Pantoja actualment manté una relació complicada amb la seva germana i amb la seva mare.

Tot i això, després de les paraules de l'artista, aquesta situació podria canviar. I és que el gran ensurt que ha experimentat el sevillà podria empènyer-lo a tornar a tenir contacte amb els seus dos familiars.

De fet, la seva pròpia germana es va desplaçar fins a Sevilla per anar-lo a visitar, tot i que finalment no va poder entrar per recomanació dels metges. Per part de l'examiga de la cantant, la veritat és que tot apuntava que anava a veure el seu fill, però finalment, per la mateixa raó que la jove, no li va ser possible.